Ultima oră
Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV

Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid
VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică
VIDEO | Rareş Pop, one man show pentru Rapid. ”Acesta este rodul muncii mele” VIDEO | Rareş Pop, one man show pentru Rapid. ”Acesta este rodul muncii mele”
Atalanta - Como a fost amânat din cauza ploii. Când se va juca Atalanta - Como a fost amânat din cauza ploii. Când se va juca
VIDEO | Marius Şumudică, spectaculs la finalul partidei cu Unirea Slobozia VIDEO | Marius Şumudică, spectaculs la finalul partidei cu Unirea Slobozia

Ion Crăciunescu a dat verdictul după FCSB - ”U” Cluj. Fostul arbitru a analizat cele două faze la care ”roş-albaştrii” au cerut penalty. ”Este un contact, indiscutabil”

FCSB Publicat pe 3 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21334979/1/fcsb-universitatea-cluj-superliga-superbet-2-10-2023.jpg

FCSB a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia U Cluj, în ultimul meci al etapei a 11-a din Superligă.

Oficialii ”roş-albaştrilor” au fost nemulţumiţi la finalul jocului cu echipa clujeană, considerând că ar fi trebuit să primească două penalty-uri în partida disputată luni. Ion Crăciunescu a fost de aceeaşi părere după ce a revăzut cele două faze.

Fostul mare arbitru consideră că ar fi trebuit acordat penalty la intervenţia lui Vătăjelu asupra lui Băluţă, motivând că îi ia piciorul jucătorului de la FCSB şi abia apoi mingea.

”E o fază la care mulţi spun ’Dom-le, atinge mingea’,  dar eu văd că dă mai întâi în picior şi după atinge mingea. Concomitent nu poate pentru că are piciorul în faţă. Este un contact, indiscutabil. Îl prinde cu piciorul acolo.

Pentru mine, este penalty. Este discutabil, accept şi alte opinii. Cum să nu cadă când îi dă şi în picior şi apoi saltă piciorul? Atunci, cum nu e contact?”, a spus Ion Crăciunescu, la Digi Sport.

Crăciunescu a analizat şi faza din minutul 69, când acelaşi Vătăjelu a atins mingea cu mâna în interiorul careului, şi a concluzionat că Ionuţ Coza trebuia să arate punctul cu var în urma acelei faze.

”După părerea mea este henţ. Vine cu mâna de sus şi o aduce în jos spre minge. A vrut să o bată de pământ (n.r. râde). Eu văd ce face el, e o neglijenţă.

Când te duci aşa şi aluneci, ai tendinţa să pui o mână jos şi cu a doua să te sprijini. Ce căuta mâna sus? El este cu ochii pe minge non-stop”, a continuat Ion Crăciunescu.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele