Ultima oră
Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton Kenyana Ruth Chepngetich a doborât recordul mondial la maraton
Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni Burkina Faso este prima echipă care se califică pentru ediţia 2025 a Cupei Africii pe Naţiuni
Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc" Situaţia incredibilă în care se află Jannik Sinner: „Încerc să nu mă gândesc"
Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?” Nu s-a mai putut abţine şi a lansat o tiradă la adresa „Prinţului” : „Pentru că-l cheamă Hagi trebuie să şi joace? Trebuie şi convocat?”
SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League SCM Râmnicu Vâlcea a câştigat dubla manşă cu Dunajska şi este în turul 3 preliminar al European League
EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine" EXCLUSIV | Jucătorul remarcat de Mihai Stoica după victoria obţinută de România. "Un cap peste toţi ca atitudine"

”Intenţia mea este să închiriez marca”. O echipă de tradiţie este la un pas de renaştere

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 17 mar 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21062701/1/spo.jpg

Sportul Studenţesc a fost una din cele mai iubite echipe din România, nu neaparat pentru rezultate, cât pentru dragostea de fotbal pe care o etalau jucătorii săi, unii ajungând nume mari în această disciplină, precum: Gheorghe Hagi, Gino Iorgulescu, Mircea Sandu, Aurel Ţicleanu, Gigel Bucur sau Ionuţ Mazilu.

Revenirea echipei de tradiţie nu s-a produce prin refacerea secţiei de fotbal.

În prezent proprietar al divizionarei secunde Metaloglobus, omul de afaceri de origine siriană Imad Mohamad Kassas a dezvăluit că vrea să închirieze marca Sportul Studenţesc şi implicit să readucă la viaţă ”gaşca nebună”.

”Intenţia mea este să închiriez marca Sportul Studenţesc, după modelul Petrolul Ploieşti. Eu am această echipă, Metaloglobus şi o pot redenumi Sportul Studenţesc. Voi caută să discut cu cei de la Sportul pentru acest lucru şi sper să fie de acord.

Pentru mine Sportul Studenţesc este un nume nu doar emblematic, dar şi de suflet. În tinereţe n-am să uit că eram student, locuiam la căminele de lângă stadion şi săream gardul pentru a vedea meciurile de fotbal ale studenţilor.

Din echipa aia de atunci făceau parte Hagi, Mircea Sandu, Coraş şi toţi ceilalţi jucători care au făcut istorie pentru acest club. Îl cunosc bine pe Gică Hagi, dar şi pe alţi jucători care au trecut pe la Sportul”
, a dezvăluit Kassas, pentru cei de la Orange Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri