Ultima oră
MM Stoica nu s-a putut abţine după ce a văzut adversarii FCSB-ului din Cupa României: ”Cum să joci cu Dinamo şi cu Borcea!

MM Stoica nu s-a putut abţine după ce a văzut adversarii FCSB-ului din Cupa României: ”Cum să joci cu Dinamo şi cu Borcea!
Preşedintele Unirii Slobozia a dat cărţile pe faţă după ce echipa sa a jucat pe teren propriu în faţa unui stadion plin de rapidişti: „Noi n-am ştiut” | VIDEO EXCLUSIV Preşedintele Unirii Slobozia a dat cărţile pe faţă după ce echipa sa a jucat pe teren propriu în faţa unui stadion plin de rapidişti: „Noi n-am ştiut” | VIDEO EXCLUSIV
Doliu în tenisul românesc! A încetat din viaţă primul jucător profesionist român membru al ATP Doliu în tenisul românesc! A încetat din viaţă primul jucător profesionist român membru al ATP
Fotbalistul din Superligă, în contact direct cu Arsenal. Totul este confirmat: ”M-au sunat!”

Fotbalistul din Superligă, în contact direct cu Arsenal. Totul este confirmat: ”M-au sunat!”
S-au tras la sorţi grupele Cupei României 2024/2025! Dueluri tari pentru FCSB! Programul complet S-au tras la sorţi grupele Cupei României 2024/2025! Dueluri tari pentru FCSB! Programul complet
Ana Bogdan a fost eliminată în primul tur la China Open

Ana Bogdan a fost eliminată în primul tur la China Open

Încă un tun la FCSB! Becali s-a ţinut de toate promisiunile, iar fostul campion din Liga 1 a semnat contractul: ”A făcut azi vizita medicală! E gata!”

FCSB Publicat pe 26 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21238791/2/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-19.jpg

Damjan Djokovic a fost principala ţintă a FCSB-ului pentru acestă perioadă de transferuri, dar semnătura croatului nu a fost uşor de obţinut de către Gigi Becali.

Mijlocaşul de 33 de ani nu a fost impresionat de oferta venită din partea FCSB-ului şi a transmis că vrea să aibă o discuţie cu Gigi Becali, înainte de a alege unde va merge. Djokovic este liber de contract după terminarea înţelegerii cu Al Raed şi îşi dorea să evolueze în Turcia sau în Emiratele Arabe Unite, confrom informaţiilor din presă. 

Patronul vicecampioanei, îl apreciază mult pe croat şi crede că este tipul de jucător de care are nevoie FCSB la mijlocul terenului, iar luni, omul de afaceri a anunţat că s-a înţeles cu fostul jucător de la FCSB. 

Becali susţine că vizita medicală a fost făcută, iar contractul este deja semnat.  

”A făcut azi vizita medicală! E gata!”

”Djokovic a făcut astăzi vizita medicală, eu aşa ştiu. Eu rezolv treburile şi gata. A semnat! A semnat deja. Nu ştiu eu acum cu prezentările. Era altceva când prezentam jucătorii, eram mai tânăr, acum am 65 de ani, nu mai stau să prezint jucătorii. Clubul dacă vrea să facă ceva, să facă”, a spus Becali, la Digi Sport. 

  • Djokovic a strâns 28 de apariţii pentru Al-Raed în acest sezon şi a reuşit două goluri şi o pasă decisivă
  • El este cotat la 250.000 de euro, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
  • Djokovic are 4 titluri de campion al României şi o Supercupă cu CFR Cluj

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele