Ultima oră
Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată” Căpitanul Nicolae Stanciu, impresionat de fani. ”Le-am spus băieţilor că e prima dată”
Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas” Jurnaliştii ciprioţi, nemiloşi cu naţionala lor. ”A reluat totul de unde a rămas”
VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru VIDEO | ”Ştiam”. Dennis Man a identificat cheia partidei cu Cipru
VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte” VIDEO | Mircea Lucescu, magistral pe banca naţionalei. ”Am impus un stil de joc care se apropie de ce făceam noi inainte”
VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct” VIDEO | Răzvan Marin, marcatorul de serviciu al României. ”Maturitatea pe care am căpătat-o ne-a adus în acest punct”
Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV Basarab Panduru suprinde după victoria clară din Cipru. ”Am cam uitat cine suntem” | EXCLUSIV

Holger Rune l-a eliminat pe Daniil Medvedev în ”sferturi”, la Monte Carlo

Tenis Publicat de Daian Cutu pe 14 apr 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38122/21096061/1/rune.jpg

Jucătorul danez Holger Rune s-a calificat vineri în semifinalele turneului ATP 1000 de la Monte Carlo, după ce l-a eliminat, în sferturi, pe rusul Daniil Medvedev, cap de serie nr 3.

Holger Rune (19 ani, locul 9 ATP) s-a impus în faţa lui Daniil Medvedev (27 de ani, locul 5 ATP) după un meci care a durat o oră, 17 minute şi 34 de secunde. Rune a câştigat în două seturi, scor 6-3, 6-4, şi îl va întâlni în semifinale pe învingătorul din meciul italienilor, Lorenzp Musetti – Jannik Sinner.

Joi, în optimile de finală, Medvedev a luptat peste trei ore ca să îl învingă pe germanul Alexander Zverev, în timp ce Rune a beneficiat de abandonul italianului Matteo Berrettini.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Tenis

Ultimele articole Toate articolele