Ultima oră
Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap” Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”
Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat
Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi” Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi”
Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici” Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici”
Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul

Gigi Becali vrea neapărat un atacant la FCSB. Ce spune MM Stoica despre aducerea unui vârf în acestă vară. ”Vom ajunge să facem o ofertă pentru un jucător”

FCSB Publicat pe 25 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21398506/1/fcsb-rapid-bucuresti-superliga-superbet-5-11-2023.jpg

Gigi Becali îşi doreşte să aducă atacant la FCSB în acestă iarnă, în timp ce Mihai Stoica e de părere că au jucător care poate juca în acea poziţie deja.

Manager-ul ”roş-albaştrilor” nu este convins că transferul unui vârf ar fi o soluţie bună pentru echipa bucureşteană. MM crede că David Miculescu, jucătorul care nu s-a regăsit la FCSB de când a plecat de la UTA, ar putea juca excelent pe acea poziţie.

”Nu cunosc detaliile astea. Ştiu că Gigi Becali îşi doreşte un atacant, iar eu cred că îl avem în curte (n.r. – David Miculescu), dar rămâne de văzut. Mai sunt câteva meciuri şi sper să nu mă înşel, aşa cum nu m-am înşelat la atacanţi în ultima perioadă.

Haideţi să vorbim în iarnă dacă, într-adevăr, vom ajunge să facem o ofertă pentru un jucător. N-are sens să vorbim acum.

E cu dublu efect. Fotbaliştii adevăraţi, când aud asta, joacă bine şi patronul se răzgândeşte. Cei care îşi caută alibiuri pot spune dup-aia: Păi, da, dar dacă spunea că vrea nu ştiu ce… . Fotbalul e pentru câştigători şi pentru oameni care, sub presiune, performează”, a spus Mihai Stoica, potrivit Orange Sport.

  • 5 goluri şi 4 pase decisive are David Miculescu în 67 de meciuri jucate în tricoul FCSB-ului
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele