Ultima oră
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”
Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni

Gigi Becali, prima reacţie cu privire la accidentul în care a fost implicat. ”El nici nu a oprit. Nemernic!”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 12 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21382204/1/acc.jpg

Gigi Becali a fost implicat, duminică, într-un accident din care a scăpat nevătămat, el intrând cu maşina într-un şanţ, în zona localităţii Dobroeşti.

IPJ Ilfov a precizat, într-un comunicat, că accidentul a avut loc aproape de ora 12.00 şi că în momentul în care poliţiştii au ajuns acolo nu mai era nimeni în sau lângă maşină.

Becali a declarat, pentru GSP, că a ajuns cu maşina în şanţ pentru a evita un impact cu alt vehicul, după ce a intrat în depăşire şi cel depăşit a intrat şi el în depăşire, însă fără să se asigure.

“Am intrat într-o depăşire, iar cel pe care l-am depăşit s-a băgat şi el în depăşire, fără să se asigure. Ca să-l evit, am tras de volan şi am intrat în şanţ. Când intri într-o depăşire şi cel pe care-l depăşeşti intră şi el în depăşire, se numeşte unghiul mort. Ca să-l evit, am intrat în şanţ. Maşina? Doar roţile (n.r - sunt avariate). Le-am spus poliţiştilor să ia imaginile de pe camerele video. El nici nu a oprit. Nemernic! Să-l vadă pe camere şi să-l cheme”, a spus Becali.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele