Ultima oră
”Seamănă cu Becali! Vrea ţac-ţac”. Verdict dur după Rapid Oţelul 0-0 | VIDEO EXCLUSIV

”Seamănă cu Becali! Vrea ţac-ţac”. Verdict dur după Rapid Oţelul 0-0 | VIDEO EXCLUSIV
”S-au făcut antrenori şi după au schimbat macazul!”. Dorinel Munteanu, discurs manifest în direct după ce a fost criticat după incidentul cu David Maftei  | VIDEO

”S-au făcut antrenori şi după au schimbat macazul!”. Dorinel Munteanu, discurs manifest în direct după ce a fost criticat după incidentul cu David Maftei | VIDEO
VIDEO | ”Trebuie să trecem peste”. Marius Şumudică nu e îngrijorat după remiza acasă cu Oţelul VIDEO | ”Trebuie să trecem peste”. Marius Şumudică nu e îngrijorat după remiza acasă cu Oţelul
VIDEO | Osasuna - FC Barcelona 4-2. Catalanii au fost reduşi la tăcere VIDEO | Osasuna - FC Barcelona 4-2. Catalanii au fost reduşi la tăcere
Luca Joldea, campion mondial la tir juniori Luca Joldea, campion mondial la tir juniori
VIDEO | Rapid - Oţelul 0-0. Giuleştenii încă aşteaptă revirimentul VIDEO | Rapid - Oţelul 0-0. Giuleştenii încă aşteaptă revirimentul

Gigi Becali pregăteşte schimbări la FCSB. ”Vreau să scap de trei-patru jucători”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 15 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20952677/1/ba.jpg

Gigi Becali a vorbit despre perioada de mercato a iernii la FCSB. Acesta a dezvăluit că are nişte jucători pe care urmăreşte, dar nu se grăbeşte să aducă întăriri.

În schimb, Becali a punctat că vrea să renunţe la 3-4 jucători.

”Bauza şi Garita sunt singurii fotbalişti pe care-i cunosc, dar în momentul de faţă nu mă interesează să aduc pe nimeni.

Mi s-a mai propus şi un jucător de la Hermanstadt, dar nu-l cunosc.

Cum am mai spus, vreau să scap de trei-patru jucători”,
a declarat Becali, pentru Digi Sport.

Ianis Stoica, cedat la ”U” Cluj

Universitatea Cluj îl va aduce în perioada următoare pe Ianis Stoica (20 de ani) de la FCSB, potrivit publicaţiei online ProSport.

Stoica şi-a exprimat, în repetate rânduri intenţia, de a evolua pentru o altă echipă, în contextul în care nu mai prinde un loc de titular sub conducerea lui Leo Strizu şi a lui Mihai Pintilii.

În plus, antrenorul ”şepcilor roşii”, Eugen Neagoe, şi-a manifestat dorinţa ca Ianis Stoica să fie adus să joace pentru Universitatea Cluj.

Gigi Becali, patronul ”roş-albaştrilor”, declarase recent că a primit o ofertă de 550.000 de euro pentru Ianis Stoica, însă a refuzat-o, deranjat fiind de cerinţa de a-şi vinde jucătorul în trei rate.

”Ianis Stoica e la echipa a doua. Au făcut unii o ofertă de 550.000 de euro şi am zis să-l dau. Apoi mi-au zis că vor să plătească în trei rate. Păi sunteţi nebuni? Ce, e un gunoi în casa mea de care vreau să scap? Să-l dau în trei rate? Le-am zis: eu sunt găinar? Nu sunt găinar! Lăsaţi-mă în pace!”, a spus Becali, la Pro Arena.

  • 500 de milioane de euro este clauza record pentru campionatul intern al României pe care i-a introdus-o Gigi Becali lui Ianis Stoica, în urmă cu doi ani, în contract.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele