Ultima oră
VIDEO | Udinese - Inter 2-3. Răzvan Sava, rezervă la învinşi VIDEO | Udinese - Inter 2-3. Răzvan Sava, rezervă la învinşi
LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior
Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”

Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”
Record fabulos doborât de Brentford în Premier League Record fabulos doborât de Brentford în Premier League
Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”

Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”
VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni” VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni”

Gigi Becali pregăteşte al doilea transfer al iernii la FCSB. ”Afară merge de la 4 milioane în sus”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 14 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20982118/1/bec.jpg

Gigi Becali pregăteşte următoarea lovitură pe piaţa de mercato, după ce l-a adus pe Deian Sorescu, de la Rakow. Patronul lui FCSB a pus ochii pe Juan Bauza, legitimat la FCU Craiova. Însă patronul oltenilor a dezvăluit că nu vrea să îl lase la vicecampioana din Superliga.

Ţinând cont de discursul lui Mititelu, el nu este prea încântat să îl cedeze pe Bauza la FCSB, aşa cum a făcut cu un alt fotbalist pe care îl aprecia, pe Andrea Compagno, în schimbul a 1.5 milioane de euro.

”Bauza are o ofertă din România şi întrebări foarte multe de afară, dar numai întrebări. Oferta din România nu poate fi acceptată, deşi e foarte generoasă. Da, de la FCSB. E mai mare decât cea pentru Compagno, dar nu o pot accepta indiferent de ce sumă mi-ar da. E vorba de efectul psihologic asupra echipei şi a suporterilor.

Acea clauză de reziliere pentru Bauza am pus-o de frică. N-avea nicio clauză înainte. Cu fotbaliştii care nu au clauză sunt interpretabile lucrurile. Sincer, preţul pentru Bauza e preţul comunicat. Afară merge de la 4 milioane în sus. 4-5 milioane sper să iau pe el.

În vară erau două echipe din Emirate care îl doreau foarte mult, dar le-am spus că nu îl vând. Apoi a venit acea accidentare cu FCSB. În iarnă n-a făcut nimeni nicio ofertă pentru el, doar mai întreabă despre el",
a spus Mititelu, pentru Sport.ro

Cum evoluţiile foarte bune al lui Bauza au atras interesul lui Gigi Becali, Mititelu l-a "betonat" pe argentinian cu un contract până în 2025 şi o clauză de reziliere în valoare de opt milioane de euro.

Gigi Becali a recunoscut că nu va plăti opt milioane de euro sub nicio formă pentru un jucător din campionatul intern, dar ar fi dispus să negocieze cu patronul oltenilor pentru a-l aduce pe Bauza.

În vârstă de 26 de ani, Juan Bauza este cotat la 700.000 de euro, iar în acest sezon de SuperLiga României are un gol şi patru pase decisive în 18 partide.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele