Ultima oră
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”

Gigi Becali nu s-a putut abţine şi l-a distrus pe Trică: ”Ăsta ce mai e acum? Are serviciu? E antrenor pe undeva?”

FCSB Publicat pe 8 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21377286/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-2.jpg

Eugen Trică (47 de ani) nu îşi explică de ce antrenorii acceptă să lucreze cu Gigi Becali, în condiţiile în care patronul lui FCSB nu îi lasă să facă echipa.

În prezent la Gloria Băneasa în Liga 3, Trică consideră că mulţi patroni şi chiar primari au copiat metodele omului cu bani de la FCSB. Acesta s-a poziţionat de partea celor de la CSA Steaua, în disputa privind identitatea.

După declaraţiile fostul jucător din Liga 1, Gigi Becali a reacţionat. Patronul FCSB susţine că Trică poate să zică orice şi că nu va lua în seamă vorbele fostului mijlocaş. 

”Ăsta ce mai e acum? Are serviciu? E antrenor pe undeva?”

”În legătură cu Trică… Ce mai este de comentat? L-am chemat eu antrenor pe el şi nu ştiu? Se alintă şi el şi se bagă în seamă ca să mai scrieţi şi voi de el. Eu ultima oară auzisem de Trică când era antrenor pe la Mititelu, dar de atunci nu am mai auzit nimic de el.

Vorbeşte el de cârpe sau ce naiba a mai zis? Păi, ce treabă are el? Nu stau să îl bag eu în seamă pe Eugen Trică. Lasaţi-l să zică şi el ce vrea. Trică ăsta ce mai e acum? Are serviciu? E antrenor pe undeva? Vă întreb pentru că nici nu ştiu”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

Tehnicianul a mai antrenat echipe precum: Juventus Bucureşti, UTA Arad, Metalul Reşiţa, Sportul Snagov, Turris Oltul Turnu Măgurele, Viitorul Pandurii Tg. Jiu şi Metaloglobus Bucuresti. În Superliga a pregătit: CFR Cluj, Poli Iaşi şi FCU Craiova.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele