Ultima oră
Florinel Coman a făcut SHOW în Champions League chiar în partida în care Sergio Rico a jucat din nou

Florinel Coman a făcut SHOW în Champions League chiar în partida în care Sergio Rico a jucat din nou
Zeljko Kopic a ieşit la atac după declaraţia lui Gigi Becali: „Nu trebuie să îi demonstrez nimic lui!” Zeljko Kopic a ieşit la atac după declaraţia lui Gigi Becali: „Nu trebuie să îi demonstrez nimic lui!”
Oligarhul rus care o controlează pe PAOK pune presiune mare pe Lucescu: ”Are două motive pentru care a spus asta!”

Oligarhul rus care o controlează pe PAOK pune presiune mare pe Lucescu: ”Are două motive pentru care a spus asta!”
Răzvan Lucescu, exploziv înainte de meciul din Europa League: "Pentru mine FCSB este Steaua!”
Răzvan Lucescu, exploziv înainte de meciul din Europa League: "Pentru mine FCSB este Steaua!”
Gigi Becali, discurs pentru jucători în drum spre Salonic! Ce le va cere patronul: „Vreau să le spun câteva vorbe” Gigi Becali, discurs pentru jucători în drum spre Salonic! Ce le va cere patronul: „Vreau să le spun câteva vorbe”
Cutremur la Manchester City! Superstarul pe care campioana Angliei a plătit 62 de milioane de euro a fost arestat Cutremur la Manchester City! Superstarul pe care campioana Angliei a plătit 62 de milioane de euro a fost arestat

Gigi Becali nu s-a putut abţine când a venit vorba de Dan Şucu: ”Mă ţin eu acum de capul lui şi îi dau la căpăţână, îl dezmeticesc!”

Superliga Publicat pe 16 feb 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21494702/1/befunky-collage-4.jpg

Rapid a învins-o pe CFR Cluj, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 1-0, într-un meci contând pentru etapa a 25-a a Superligii.

Această victorie în faţa ardelenilor i-a adus pe giuleşteni la 6 ”lungimi” de liderul FCSB, care are cu un meci mai puţin disputat.

Recent, Gigi Becali a vorbit despre Dan Şucu, patronul Rapidului. Omul de afaceri a avut doar cuvinte de laudă la adresa omului din Giuleşti şi a punctat că este un afacerist bun. 

Totuşi, Gigi Becali consideră că Dan Şucu nu va rezistat foarte mult în fotbal, deoarece este un patron calculat şi va dori să scoată mereu profit, chiar şi din fotbal. 

”Mă ţin eu acum de capul lui şi îi dau la căpăţână, îl dezmeticesc!”

”La Şucu, ştii ce este la Şucu? Are euforia. E la început, are şi nepoţii ăia (n.r. – copiii la Rapid). Îi place şi imaginea cât de cât lui. Că se ducea la emisiunea cu leii (n.r. – Imperiul Leilor). Îi place imaginea şi e şi el la Rapid. Dar Şucu e un om foarte deştept.

Şucu peste 3-4 ani, ţinte minte, acum are entuziasm. Că Şucu e mai calculat şi mai econom decât Rotaru. Îl cunosc. Şucu e un om calculat, peste 3-4 când vede că bagă bani şi nu îi mai scoate zice ‘Băi fraţilor, la revedere!’ Eu aşa cred. Nu că nu are.

Şucu e un om de afaceri care creşte. La el nu există criză. La el pe an ce trece, creşte afacerea cu 10 milioane. E doar entuziasmul de început. Dacă mă ţin eu acum de capul lui şi îi dau la căpăţână, îl dezmeticesc.

Îi dau eu la căpăţână. Rapidului. Şucu e un om de mare calitate. Îl cunosc, e o poveste, e un om extraordinar de bun. Când vorbesc de Rapid mi-e ruşine să nu greşesc faţă de el, nu de Rapid. Îi dau la căpăţână mai repede decât se aşteaptă. Vreau peste cinci etape. Să se bată toţi pe locul 2 până le-o ieşi sângele”, a declarat Gigi Becali, la Fanatik. 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Superliga

Ultimele articole Toate articolele