Ultima oră
Simona Halep, prima reacţie după victoria de la Hong Kong Simona Halep, prima reacţie după victoria de la Hong Kong
A venit nota de plată! Pedeapsa primită de Dinamo după incidentele de la meciul cu Botoşani A venit nota de plată! Pedeapsa primită de Dinamo după incidentele de la meciul cu Botoşani
E gata! Cum a ajuns în Grecia, Becali a anunţat pe cine se bazează în meciul cu PAOK: ”El este baza!”

E gata! Cum a ajuns în Grecia, Becali a anunţat pe cine se bazează în meciul cu PAOK: ”El este baza!”
Gafa făcută de UEFA înaintea meciului PAOK - FCSB! Delegarea care nu trebuia să se întâmple Gafa făcută de UEFA înaintea meciului PAOK - FCSB! Delegarea care nu trebuia să se întâmple
Alcaraz a triumfat la China Open, după ce l-a învins pe liderul ATP Jannik Sinner pentru a treia oară în acest an Alcaraz a triumfat la China Open, după ce l-a învins pe liderul ATP Jannik Sinner pentru a treia oară în acest an
Simona Halep a revenit cu victorie după o pauză de patru luni şi jumătate. Fostul lider WTA este în turul doi la Hong Kong Simona Halep a revenit cu victorie după o pauză de patru luni şi jumătate. Fostul lider WTA este în turul doi la Hong Kong

Oligarhul rus care o controlează pe PAOK pune presiune mare pe Lucescu: ”Are două motive pentru care a spus asta!”

Europa League Publicat astăzi, 15:17
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38108/21752275/1/lucescu.jpg

PAOK şi FCSB se întâlnesc, astăzi, de la ora 22:00, în etapa a doua a fazei principale din Europa League. Meciul de la Salonic va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

După prima etapă, FCSB se află pe locul secund, cu trei puncte şi golaveraj 4-1, în urma victoriei în faţa lui RFS.

De cealaltă parte, PAOK a început cu stângul faza principală, cu o înfrângere, scor 1-3, în faţa lui Galatasaray.

Ivan Savvidis, oligarhul rus care se află la conducerea lui PAOK din 2012 a declarat după eşecul din Europa League cu Galatasaray că echipa actuală este cea mai bună de când el este club. 

"Domnul Savvidis a declarat asta din două motive: pentru a pune o mare, mare, mare, mare presiune pe mine şi pentru a încerca într-un mod foarte corect de a da încredere grupului, dar ştie foarte bine că o echipă nu poate fi considerată niciodată cea mai bună la începutul sezonului, mai ales că s-au schimbat mulţi jucători.

E un proces, iar în afaceri nu reuşeşti peste noapte. E vorba de multe aspecte, de multe strategii, de muncă zi de zi", a spus Răzvan Lucescu.

"Sunt mândru de echipă. Sigur, eşecurile fac parte din viaţa unei echipe, însă o înfrângere în sine nu este o problemă. E o problemă dacă joci cu teamă, însă noi am arătat încredere în cea mai mare parte a meciului. Puterea noastră este reprezentată de unitate şi de spiritul de echipă.

De 12 ani, de când sunt la PAOK, cred că echipa actuală este cea mai bună pe care am avut-o şi cea mai echilibrată. Acum, la PAOK, dorinţa de victorie este uriaşă, însă dorinţa mea personală este ca mereu să jucăm fără nicio frică. Dacă victoria nu apare, trebuie să încercăm la următorul meci", a declarat Ivan Savvidis, săptămâna trecută.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Europa League

Ultimele articole Toate articolele