Ultima oră
Simona Halep, prima reacţie după victoria de la Hong Kong Simona Halep, prima reacţie după victoria de la Hong Kong
A venit nota de plată! Pedeapsa primită de Dinamo după incidentele de la meciul cu Botoşani A venit nota de plată! Pedeapsa primită de Dinamo după incidentele de la meciul cu Botoşani
E gata! Cum a ajuns în Grecia, Becali a anunţat pe cine se bazează în meciul cu PAOK: ”El este baza!”

E gata! Cum a ajuns în Grecia, Becali a anunţat pe cine se bazează în meciul cu PAOK: ”El este baza!”
Gafa făcută de UEFA înaintea meciului PAOK - FCSB! Delegarea care nu trebuia să se întâmple Gafa făcută de UEFA înaintea meciului PAOK - FCSB! Delegarea care nu trebuia să se întâmple
Alcaraz a triumfat la China Open, după ce l-a învins pe liderul ATP Jannik Sinner pentru a treia oară în acest an Alcaraz a triumfat la China Open, după ce l-a învins pe liderul ATP Jannik Sinner pentru a treia oară în acest an
Simona Halep a revenit cu victorie după o pauză de patru luni şi jumătate. Fostul lider WTA este în turul doi la Hong Kong Simona Halep a revenit cu victorie după o pauză de patru luni şi jumătate. Fostul lider WTA este în turul doi la Hong Kong

Zeljko Kopic a ieşit la atac după declaraţia lui Gigi Becali: „Nu trebuie să îi demonstrez nimic lui!”

Dinamo Publicat astăzi, 15:23
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21752307/1/rapid-bucuresti-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-18-08-2024-2.jpg

 

 

Dinamo se pregăteşte de deplasarea de la malul mării, acolo unde va da piept cu Farul, vineri, 4 octombrie. Partida va avea loc cu începere de la ora 21:00 şi va fi transmisă în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Dinamo are parte de un tur de sezon foarte bun. „Câinii” se află pe locul 5 în clasament, cu 17 puncte acumulate după primele 11 etape, la doar o „lungime” de primul loc de podium şi 5 de liderul la zi din Superliga, „U” Cluj.

Pentru trupa din Ştefan cel Mare urmează două partide extrem de complicate, prima din ele viind deplasarea de vineri de la Constanţa. Apoi, Dinamo va primi vizita campioanei en-titre a României, FCSB.

La conferinţa de presa premergătoare duelului cu trupa lui Gică Hagi, Zeljko Kopic a vorbit printre altele şi despre duelul dintre FCSB şi PAOK şi a dezvăluit că nu va urmări meciul deoarece se concentrează strict pe partida cu Farul.

"Nu mă voi uita la meciul lui FCSB cu PAOK. Eu şi staff-ul meu suntem concentraţi pe deplin la meciul cu Farul. După meciul de vineri ne vom concentra maxim pentru meciul cu FCSB", a completat Kopic.

Apoi, tehnicianul croat a fost întrebat despre declaraţia lui Gigi Becali, care spunea că îşi doreşte să o scoată pe Dinamo din play-off, iar acesta a venit cu replica pentru latifundiarul din Pipera.

Kopic a transmis că nu îl interesează de alte echipe, ci doar de ce se întâmplă la clubul pe care îl antrenează.

"Nu am nimic de demonstrat lui Gigi Becali. Pe mine mă interesează echipa mea, suporterii noştri, jucătorii mei. Noi ne dorim să avem propria poveste, să facem echipa noastră mai bună, iar suporterii să fie mândri. Noi trebuie să luptăm pentru noi, nu pentru altcineva.

Trebuie să respect opinia lui. FCSB este singura reprezentantă a României în competiţiile europene, e o echipă foarte bună cu jucători experimentaţi, dar ei au situaţia lor, noi pe a noastră. Cu siguranţă vom lupta în fiecare meci să fim cât mai buni

Ultimul rezultat al Farului (n.r - 0-1 contra Gloriei Buzău) a fost surprinzător, dar aşa e campionatul de aici, au fost câteva foarte surprinzătoare în ultima etapă. Au şi avut câteva şanse, au lovit bara, însă nu au marcat. Ştiu că Farul va încerca acum acasă să câştige, însă şi noi avem ambiţia de a practica un fotbal bun şi de a obţine un rezultat bun", a spus Zeljko Kopic, la conferinţa de presă premergătoare meciului cu Farul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele