Ultima oră
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”
Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni

Gigi Becali nu s-a abţinut şi a spus cum vă arăta noua formulă de start de la FCSB. Compagno trece pe bancă

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 8 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21376296/1/tska-1948-sofia-fcsb-uefa-europa-conference-league-26-07-2023-3.jpg

Infrângerea FCSB-ului în derby-ul cu Rapid nu i-a picat deloc bine lui Gigi Becali şi aşa cum era de aşteptat orgoliosul patron al ”roş-albaştrilor” a anunţat modificări în formula de start a vicecampioanei en-titre.

Becali a decis ca la mijlocul terenului să evolueze Djokovic în locul lui Ovidiu Popescu, iar David Miculescu să îi ia locul lui Andrea Compagno în centrul ofensivei ”roş-albaştrilor”.

Alexandru Pantea va fi utilizat în flancul apărării, fiind şi soluţie pentru regula U21.

”O să joace Djokovic. Miculescu în atac şi Djokovic la mijloc. Asta e echipa, ca să o ştie lumea. Ca să ştie şi antrenorii, că divulg secretele”, a explicat Becali.

Dorin Rotariu are zilele numărate la FCSB

Gigi Becali a luat foc după derby-ul pierdut de FCSB, scor 1-2, pe teren propriu în faţa Rapidului şi a anunţat primele măsuri drastice la echipa pe care o patronează.

Finanţatorul ”roş-albaştrilor” a hotărât ca Rotariu să plece din tabăra vicecampioanei en-titre când îi expiră contractul, adică în vara anului 2024.

"L-am luat pe Rotariu, am crezut că fac ceva, asta e, am dat-o în bară, am dat chix. Am crezut în el, mi-a plăcut foarte mult de el, dar degeaba. Trebuie să iau neapărat un atacant acum. Şi chiar şi un mijlocaş.

Asta e cu Rotariu. Îi dau 8 luni 160.000 de euro şi la revedere! Pentru mine, cauza Rotariu e pierdută. Să nu faci nimic o repriză întreagă? Las-o încolo de treabă. Băi, dar nimic?”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

 

 

Cum ar putea arăta echipa de start a celor de la FCSB la meciul cu FCU Craiova:

  • Târnovanu - Pantea, Dawa, Ngezana, Radunovic - Olaru, Şut, Djokovic - Coman, Miculescu, Băluţă.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele