Ultima oră
MM Stoica nu s-a putut abţine după ce a văzut adversarii FCSB-ului din Cupa României: ”Cum să joci cu Dinamo şi cu Borcea!

MM Stoica nu s-a putut abţine după ce a văzut adversarii FCSB-ului din Cupa României: ”Cum să joci cu Dinamo şi cu Borcea!
Preşedintele Unirii Slobozia a dat cărţile pe faţă după ce echipa sa a jucat pe teren propriu în faţa unui stadion plin de rapidişti: „Noi n-am ştiut” | VIDEO EXCLUSIV Preşedintele Unirii Slobozia a dat cărţile pe faţă după ce echipa sa a jucat pe teren propriu în faţa unui stadion plin de rapidişti: „Noi n-am ştiut” | VIDEO EXCLUSIV
Doliu în tenisul românesc! A încetat din viaţă primul jucător profesionist român membru al ATP Doliu în tenisul românesc! A încetat din viaţă primul jucător profesionist român membru al ATP
Fotbalistul din Superligă, în contact direct cu Arsenal. Totul este confirmat: ”M-au sunat!”

Fotbalistul din Superligă, în contact direct cu Arsenal. Totul este confirmat: ”M-au sunat!”
S-au tras la sorţi grupele Cupei României 2024/2025! Dueluri tari pentru FCSB! Programul complet S-au tras la sorţi grupele Cupei României 2024/2025! Dueluri tari pentru FCSB! Programul complet
Ana Bogdan a fost eliminată în primul tur la China Open

Ana Bogdan a fost eliminată în primul tur la China Open

Gigi Becali l-a ameninţat pe Darius Olaru cu banca de rezerve. Mijlocaşul de la FCSB riscă să fie ţinut pe tuşă 

FCSB Publicat pe 22 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21234686/1/gigi-becali-conferinta.png

Gigi Becali este pe cale să îşi treacă favoritul pe banca de rezerve! Omul de afaceri care conduce clubul FCSB nu mai lasă nimic la voia întâmplării din stagiunea care vine şi este decis să trimită pe teren doar jucătorii care evoluează la un nivel care-l mulţumeşte. Bucureştenii au un lot solid, numeros, în special la mijlocul terenului.

Astfel, pentru că în ultimele runde din sezonul trecut de SuperLiga României nu l-a convins pe Gigi Becali, Darius Olaru poate trece pe banca de rezerve de acum înainte, mai ales că sunt mulţi fotbalişti care ar putea juca oricând. Recent, FCSB l-a adus şi pe Damjan Djokovic, fost la rivala CFR Cluj.

Sunt cinci mijlocaşi, toţi buni! Olaru, Djokovic, Băluţă, Malcom şi Şut. Sunt cinci, dar din cinci vor juca trei. Doi foarte buni vor sta pe bancă. Concurenţă! Acum o să fie concurenţă.

Olaru nu va mai sta 90 de minute că trebuie să stea. Dacă nu joacă bine, ia treci pe bancă, Olarule, şi tu”, a spus Gigi Becali într-o conferinţă.

Transfer de marcă la FCSB! Gigi Becali a bătut palma cu Damjan Djokovic

Gigi Becali a confirmat aducerea liber de contract a lui Damjan Djokovic la FCSB. 

Fostul mijlocaş central al celor de la CFR Cluj a semnat cu vicecampioana României pe un an, cu opţiune de prelungire automată pentru încă un an în cazul în care ”roş-albaştrii” câştigă titlul.

”A semnat. Cred că la ora asta a semnat. S-a dus să semneze. A semnat pe un an, plus un an. Contractul se prelungeşte automat dacă vom lua campionatul. Acum nu mai am niciun fel de stres.

Mai trebuie un fundaş central şi un atacant. Dar ca atacant poate juca şi Coman şi Miculescu. Nu avem stres. Mai vreau un atacant şi un fundaş. Dar nu mai am niciun fel de grabă!”, a declarat Gigi Becali, potrivit Gazetei Sporturilor.

30 de meciuri a jucat Damjan Djokovic la Al-Raed, în prima ligă din Arabia Saudită, în sezonul recent terminat, în care a marcat două goluri şi a oferit o pasă de gol.

El a mai evoluat pentru CFR Cluj în perioadele 2013-2014 şi 2017-2021, în care a câştigat de 4 ori campionatul şi o dată Supercupa României. 

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele