Ultima oră
VIDEO | Udinese - Inter 2-3. Răzvan Sava, rezervă la învinşi VIDEO | Udinese - Inter 2-3. Răzvan Sava, rezervă la învinşi
LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior
Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”

Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”
Record fabulos doborât de Brentford în Premier League Record fabulos doborât de Brentford în Premier League
Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”

Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”
VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni” VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni”

Gigi Becali joacă tare! Anunţ de la negocieri: "Vreau cinci milioane de euro!"

FCSB Publicat pe 12 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20979406/1/ba.jpg


Gigi Becali continuă să joace tare. Finanţatorul FCSB nu face niciun pas înapoi în negocierile pentru Andrei Cordea, cel în schimbul căruia speră în continuare că va obţine cinci milioane de euro din partea nemţilor de la Augsburg.
 
Aflată pe loc de baraj în Bundesliga, gruparea germană vede în Cordea o variantă pentru linia ofensivă şi e gata să ofere trei milioane de euro. O sumă care nu-i convine lui Gigi Becali, care doreşte cu două milioane de euro mai mult:
 
"Orice jucător pe care se dau bani pleacă! Eu nu mai dau bani la fotbal. Cu 3 milioane nu-l dau pe Cordea. Da, vreau mai mult. Vreau 5 milioane! Fără 5 milioane de euro nu pleacă! Eu nu mai dau bani şi vând ce este de vândut. Vreau să-mi scot banii!", a spus Becali, pentru ProTV.
 
În timp ce Becali rămâne ferm pe poziţii, Adrian Neaga, impresarul lui Cordea, trage speranţe că omul de afaceri din Pipera va mai scădea preţul şi îi va oferi lui Cordea şansa de a-şi încerca norocul în Bundesliga:
 
"Sper eu din tot sufletul să se facă transferul iarna asta. Suntem în discuţii cu Gigi de ceva timp, în ultima vreme şi dânsul a lăsat ceva din bani. Sperăm să ajungem la un numitor comun. Nu mai e diferenţa aşa mare între ce a cerut dânsul şi ce oferă nemţii. Anul 2022 cred că a fost anul lui Cordea. Eu sper să facă faţă în Germania, e foarte bine pregătit mental şi sper să facă faţă", e poziţia lui Neaga.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele