Ultima oră
VIDEO | Bayern Munchen - Bayer Levekusen 1-1. Derby-ul Bundesligii s-a terminat indecis VIDEO | Bayern Munchen - Bayer Levekusen 1-1. Derby-ul Bundesligii s-a terminat indecis
Dan Petrescu, replică pentru contestatari. ”Când nu sunt aici, sunt bun” Dan Petrescu, replică pentru contestatari. ”Când nu sunt aici, sunt bun”
Simona Halep revine! ”Mai repede decât vă aşteptaţi” Simona Halep revine! ”Mai repede decât vă aşteptaţi”
”Petrescu este în pericol! A ratat deja un obiectiv, iar jocul nu e ce trebuie!”. Stare de alarmă în Gruia, după ce UTA a dat de pământ cu ”SuperDan” | VIDEO EXCLUSIV
”Petrescu este în pericol! A ratat deja un obiectiv, iar jocul nu e ce trebuie!”. Stare de alarmă în Gruia, după ce UTA a dat de pământ cu ”SuperDan” | VIDEO EXCLUSIV
”Aici aşteptările sunt mari, nu există răbdare”. Ciprian Deac, afectat de eşecul cu UTA ”Aici aşteptările sunt mari, nu există răbdare”. Ciprian Deac, afectat de eşecul cu UTA
VIDEO | Rapid - Oţelul 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
VIDEO | Rapid - Oţelul 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start

Gigi Becali i-a setat preţul lui Adrian Şut. Închizătorul a atras atenţia mai multor echipe

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 29 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20965356/1/sut.jpg

Adrian Şut (23 de ani), unul dintre cei mai constanţi fotbalişti ai FCSB-ului în acest sezon, e din ce în ce mai aproape de un transfer în străinătate. Închizătorul este pe radarul saudiţilor de la Al Ain.

Jocul vicecampioanei a suferit enorm în perioada în care Şut a stat departe de gazon din cauza unei accidentări, dar, odată revenit printre titulari, mijlocaşul central şi-a recâştigat poziţia de lider la mijlocul terenului, fiind o piesă cât se poate de importantă în revenirea în top a FCSB-ului sub comanda lui Pintilii. Foarte atent din punct de vedere defensiv, poziţionat perfect de cele mai multe ori şi capabil să iuţească jocul atunci când e nevoie.

GIgi Becali cere un preţ uriaş pentru jucătorul său. Cei de la ProSport scriu că omul de afaceri vrea 4 milioane de euro în schimbul jucătorului!

În trecut, pretenţiile prea mari pe care le-a avut Gigi Becali i-au făcut pe turcii de la Trabzonspor să se retragă de la negocierile pentru transferul lui Adrian Şut. Campioana din SuperLig s-a orientat, astfel, Daniil Utkin de la Rostov.

Născut la Cociuba Mare, judeţul Bihor, Adrian Şut a ajuns la FCSB în vara lui 2019, de la Academica Clinceni. În acest sezon are 18 meciuri, două goluri şi o pasă decisivă.

  • 1 milion de euro este cota lui Şut, conform Transfermarkt.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele