Ultima oră
UEFA  a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului

UEFA a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului” VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului”
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an
Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”

Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League

Gigi Becali face două schimbări în primul 11 la FCSB! Cum va arăta noua formulă de start

FCSB Publicat pe 6 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21373914/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020-2.jpg

Infrângerea FCSB-ului în derby-ul cu Rapid nu i-a picat deloc bine lui Gigi Becali şi aşa cum era de aşteptat orgoliosul patron al ”roş-albaştrilor” a anunţat modificări în formula de start a vicecampioanei en-titre.

Becali a decis ca la mijlocul terenului să evolueze Djokovic în locul lui Ovidiu Popescu, iar David Miculescu să îi ia locul lui Andrea Compagno în centrul ofensivei ”roş-albaştrilor”.

”Djokovic o să joace. Djokovic şi David atacant. Djokovic la mijloc. Asta e echipa, ca să o ştie lumea. Să ştie şi antrenorii că le divulg secretele, eu vi le spun”, a declarat Gigi Becali.

Cum va arăta cel mai probabil FCSB în etapa următoare din Superligă: Târnovanu – Al. Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Djokovic, Ad. Şut, Olaru – Al. Băluţă, David Miculescu, Fl. Coman

Dorin Rotariu are zilele numărate la FCSB

Gigi Becali a luat foc după derby-ul pierdut de FCSB, scor 1-2, pe teren propriu în faţa Rapidului şi a anunţat primele măsuri drastice la echipa pe care o patronează.

Finanţatorul ”roş-albaştrilor” a hotărât ca Rotariu să plece din tabăra vicecampioanei en-titre când îi expiră contractul, adică în vara anului 2024.

"L-am luat pe Rotariu, am crezut că fac ceva, asta e, am dat-o în bară, am dat chix. Am crezut în el, mi-a plăcut foarte mult de el, dar degeaba. Trebuie să iau neapărat un atacant acum. Şi chiar şi un mijlocaş.

Asta e cu Rotariu. Îi dau 8 luni 160.000 de euro şi la revedere! Pentru mine, cauza Rotariu e pierdută. Să nu faci nimic o repriză întreagă? Las-o încolo de treabă. Băi, dar nimic?”, a declarat Gigi Becali pentru Fanatik.

Sursa foto: Sport Pictures

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele