Ultima oră
Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat" Florin Bratu i-a dat replica lui Dorinel Munteanu! "Mi se pare deplasat"
VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois VIDEO | Anthony Joshua a fost făcut K.O. de Daniel Dubois
Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB Imagine puternică! Cum arată capul lui Tudorie după meciul cu FCSB
Juventus a bifat o performanţă senzaţională Juventus a bifat o performanţă senzaţională
Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil" Alexandru Băluţă este fericit că nu va mai juca în Ghencea! "Execrabil"
Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS Gigi Becali a făcut deja echipa pentru meciul cu RFS

Gigi Becali, discurs categoric după ce Neluţu Varga i l-a suflat pe Louis Munteanu: „Nu poate să mi demonstreze mie nimic” | VIDEO EXCLUSIV

Superliga Publicat pe 1 aug 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21688394/1/becali-munteanu-varga-bun.jpg

Louis Munteanu a fost cel mai curtat fotbalist de către echipele din Superliga în acest debut de sezon.

FCSB şi CFR Cluj au dus o luptă aprigă pentru semnătura atacantului, însă ardelenii au avut câştig de cauză într-un final.

Chiar în ziua în care Louis Munteanu a fost prezentat oficial de CFR Cluj, Gigi Becali a fost întrebat dacă Neluţu Varga l-a transferat din ambiţie pe fostul fotbalist al lui Hagi şi a răspuns categoric.

„Nu poate să mi demonstreze mie Neluţu Varga nimic. Aici nu a fost ambiţie. Fiecare om îşi face investiţiile lui. Neluţu Varga se pricepe la fotbal prin fapte, ca şi în viaţă. Neluţu Varga e un om care pricepe fotbal.

A demonstrat omul, trebuie să o spun eu? Faptele lui vorbesc. A luat două campionate, a jucat în competiţii europene. Nu are ce ambiţie să facă cu mine, el nu se concurează cu mine la altceva. La fotbal e altceva, la bani nu se concurează cu mine.” , a declarat Gigi Becali la emisiunea Fotbal Show, pe Prima Sport 1.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele