Ultima oră
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
VIDEO | CSM Focşani - FCU Craiova 1-1! Oltenii au scăpat victoria printre degete
Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum" Dorinel Munteanu a pus tunurile pe un fost internaţional! "Iese în evidenţă prin ţinuta lui, că prin rezultate, ca antrenor, nu are cum"
Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung Costin Lazăr a explicat de ce a plecat de la Câmpulung
Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat" Un oficial din Superligă este de partea lui Dorinel Munteanu! "Merită felicitat"
Ngezana nu va juca cu Petrolul Ngezana nu va juca cu Petrolul
Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici" Dorinel Munteanu a continuat tirada şi la conferinţa de presă! "Eu fac legea aici"

Gigi Becali, despre şansele ca transferul lui Bauza la FCSB să se producă. ”În iarnă îi plăteam clauza”

FCSB Publicat de Ovidiu Neacşu pe 15 sep 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20859927/1/fcsb-u-craiova-1948-superliga-31-07-2022.jpg

Gigi Becali a vorbit despre şansele ca FCSB să îl transfere pe Juan Bauza într-un viitor apropiat.

Patronul lui FCSB este un fan a lui Juan Bauza şi este cunoscut faptul că şi-l doreşte pe mijlocaşul argentinian la echipă. Conform GSP, jucătorul lui FCU Craiova avea o clauză de reziliere de 1.250.000 de euro, iar Becali ar fi vrut să o achite în iarna aceasta.

Adrian Mititelu s-a mişcat repede şi s-a asigurat că Bauza nu va putea părăsi echipa, decât dacă este achitată nou clauză de reziliere, în valoare de 8 milioane de euro, sumă imensă pentru nivelul SuperLigii sau dacă oficialii olteni sunt de acord să îl cedeze în schimbul unei sume de bani.

Gigi Becali a recunoscut că nu va plăti opt milioane de euro sub nicio formă pentru un jucător din campionatul intern, dar ar fi dispus să negocieze cu patronul oltenilor pentru a-l aduce pe Bauza.

”Adrian Mititelu s-a mişcat bine şi foarte repede. Şi eu aş fi procedat la fel în locul lui, deoarece este normal să îţi protejezi marfa. Iar Bauza e o marfă foarte bună. E un fotbalist foarte bun. E clar că acum am şanse mici să îl mai aduc la FCSB pe o sumă mai mică faţă de cât dădusem pe Compagno.

Prima clauză o puteam plăti fără discuţii, dar clauza asta de opt milioane nu o achit nici picat cu ceară. Nu dau opt milioane pe Bauza că nu sunt nebun, iar Bauza nu e Maradona. Că aş încerca să îi fac o întrebare de preţ lui Mititelu pentru Bauza e o altă poveste, dar parcă îl aud că îmi cere de la patru milioane de euro în sus, iar eu nu dau banii ăştia pentru un jucător din Liga 1”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele