Ultima oră
Decizie finală cu privire la transferul lui Marian Huja la FCSB! Decizie finală cu privire la transferul lui Marian Huja la FCSB!
Andrei Gîrtofan obţine prima sa victorie absolută în CNR, chiar la raliul de casă Andrei Gîrtofan obţine prima sa victorie absolută în CNR, chiar la raliul de casă
”Nu există nicio greşeală în povestea mea": Femeia din Argentina care i-a acuzat pe rugbiştii francezi Auradou şi Jégou că au violat-o îşi menţine versiunea faptelor ”Nu există nicio greşeală în povestea mea": Femeia din Argentina care i-a acuzat pe rugbiştii francezi Auradou şi Jégou că au violat-o îşi menţine versiunea faptelor
VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 1-0, în direct la Prima Sport 1. Kayondo profită de o mare eroare VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 1-0, în direct la Prima Sport 1. Kayondo profită de o mare eroare
Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi” Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi”
Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open

Gigi Becali aduce încă un atacant la FCSB! ”Mă betonez”

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 13 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21383518/1/becali.jpg

FCSB a câştigat pe teren propriu, scor 2-1, cu formaţia FCU Craiova, în etapa a 16-a din Superligă. Gazdele au jucat în inferioritate numerică timp de mai bine de 40 de minute.

Gigi Becali a anunţat transferul unui atacant, însă a punctat că nu are o ţină anume în acest moment.

Patronul de la FCSB a dezminţit zvonurile conform cărora Florinel Coman ar fi cerut ca Andrea Compagno să fie scos din echipa. Ba mai mult, omul de afaceri a punctat că are încredere în fostul golgheter al echipei.

”Am câştigat foarte bine, ei au avut o singură ocazie. Sunt mulţumit, gata. Pe Creţu îl ştii. Dacă îl ştii, n-ai voie să te superi. Dacă-l ştii, trebuie să te aştepţi.

La Compagno, nu sunt adevărate alea cu Coman. Compagno nu poate să uite fotbalul, dai 20 şi ceva de goluri, apoi uiţi fotbalul? Dacă este jucătorul nostru, înseamnă că are viitor, nu? Eu încă aştept să revină şi să fie jucătorul care a fost, dar, în iarnă, trebuie să mă betonez.

Iau un atacant. Nu l-am ochit, avem timp”,
a declarat Becali, pentru Digi Sport.

Există varianta Luis Phelipe?

Cei de la Gazeta Sporturilor relatează că alesul lui Becali este Luis Phelipe (22 de ani), de la Poli Iaşi. Acesta are un start foarte bun la formaţia moldavă, pentru care a marcat de 3 ori în 14 apariţii.

Preşedintele moldovenilor, Cornel Şfaiţer, a punctat că în acest moment nu există o ofertă pentru Phelipe, însă a punctat că cei de la Poli Iaşi au nevoie de bani, astfel există deschidere pentru a ceda jucători.

”Eu mi-aş dori ca orice jucător al Politehnicii Iaşi să fie în atenţia cluburilor mari din România, nu doar Luis Phelipe. Nu ascund faptul că avem nevoie de venituri din vânzări de jucători, dar Luis Phelipe încă trebuie să muncească şi să demonstreze că merită un transfer la un club puternic, care se bate la titlu.

Dacă el va munci şi va avea în continuare un sezon bun, dacă va avea un start de retur foarte bun, poate chiar în meciul cu CFR Cluj, ar putea veni o ofertă. Dar nu cred că va pleca până în iarnă. O echipă care transferă pe o sumă de bani vrea să vadă parcursul unui jucător”,
a punctat Şfaiţer, pentru ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele