Ultima oră
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”

Gigi Becali a intrat în şanţ cu Rolls-Roys-ul. Prima reacţie a omului de afaceri: ”Eu eram la volan! Veneam de la biserică”

FCSB Publicat pe 12 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21381855/2/becali-accident.jpg

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a fost implicat într-un accident rutier în cursul zilei de duminică, după ce se întorcea de la biserică.

Accidentul a avut loc pe Centura Bucureşti, după ce omul de afaceri, care conducea un Rolls-Royce, a intrat într-o depăşire. În acelaşi timp, un alt şofer a efectuat concomitent o depăşire, iar Becali a intrat în şant pentru a-l evita. 

Finanţatorul a oferit o primă reacţie în urma incidentului şi a declarat că se simte bine şi este nevinovat, lucru care poate fi verificat pe camerele de supraveghere de la locul accidentului.

”Eu eram la volan! Veneam de la biserică”

"Nu sunt bine, sunt foarte bine. Veneam de la biserică, am intrat într-o depăşire pe Centură. Un alt om n-a ţinut cont, nu cred că m-a văzut, eram în unghiul mort. A intrat şi el în depăşire, iar ca să-l feresc pe el am intrat în şanţ şi gata.

Toată lumea e bine, dar acum să ia camerele de luat vederi. Ăla trebuie să oprească pentru că el a fost vinovat şi am intrat eu în şanţ ca să-l evit pe el.

Nu, tată, eu eram la volan, nu Luţu. Eu am plecat, am lăsat maşina acolo şi l-am chemat pe Luţu să ia maşina. Eram doar eu în maşină.

Celălalt şofer a plecat, nici măcar n-a stat să vadă. De unde să ştiu eu cine era? Eu am intrat în şanţ şi la revedere, el a plecat. Probabil i-a fost frică", a spus Gigi Becali, la România TV.

Omul de afaceri a mai fost implicat într-un accident rutier în luna septembrie. Latifundiarul din Pipera a declarat la acel moment că nu a simţit când s-a produs accidentul.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele