Ultima oră
Rafael Nadal revine în echipa Spaniei pentru Cupa Davis Rafael Nadal revine în echipa Spaniei pentru Cupa Davis
FOTO EXCLUSIV | Eroare penibilă la Clinceni! Organizatorii au vândut bilete la masa presei FOTO EXCLUSIV | Eroare penibilă la Clinceni! Organizatorii au vândut bilete la masa presei
Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri Dezastru pentru Manchester City! S-a aflat cât va lipsi Rodri
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-2, în direct la Prima Sport 1. Pop face ”dubla” VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid 1-2, în direct la Prima Sport 1. Pop face ”dubla”
”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu

”I s-au numărat shot-urile băute”. Ilie Dumitrescu a dat verdictul după ce a auzit de noaptea petrecută în club a lui Louis Munteanu
VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate” VIDEO | Mircea Rednic a identificat o mare problemă. ”La noi nu e problemă de calitate”

Gigi Becali a decis! Jucătorul pe care l-a impus în primul 11 la FCSB: ”Nu va mai începe echipa fără el!”

FCSB Publicat pe 27 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21361817/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

FCSB speră, ca de fiecare dată, să câştige campionatul în SuperLiga României, după ani în care a terminat sub CFR Cluj sau Farul Constanţa.

Gigi Becali este încântat de aducerea lui Alexandru Băluţă. Chiar dacă fotbalistul nu a marcat pentru FCSB, patronul are toată încrederea în fostul jucător al Craiovei. 

Mai mult decât atât, omul de afaceri susţine că echipa de start a FCSB-ului nu poate începe fără Alexandru Băluţă. 

”Nu va mai începe echipa fără el!”

”Sunt extraordinar de mulţumit de Băluţă. Nu va mai începe echipa fără el. Dă viteză jocului! Fără Băluţă pe teren nu începe meciul. Aşa aş vrea (n.r. - Băluţă atacant), dar problema e că e mai eficient în dreapta.

Rotariu nu face faza defensivă şi eram cam bulevard în dreapta. O să-l băgăm pe Rotariu atacant şi o să joace el în dreapta”, a spus Gigi Becali, conform ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele