Ultima oră
VIDEO | ”Trebuie să trecem peste”. Marius Şumudică nu e îngrijorat după remizat acasă cu Oţelul VIDEO | ”Trebuie să trecem peste”. Marius Şumudică nu e îngrijorat după remizat acasă cu Oţelul
VIDEO | Osasuna - FC Barcelona 4-2. Catalanii au fost reduşi la tăcere VIDEO | Osasuna - FC Barcelona 4-2. Catalanii au fost reduşi la tăcere
Luca Joldea, campion mondial la tir juniori Luca Joldea, campion mondial la tir juniori
VIDEO | Rapid - Oţelul 0-0. Giuleştenii încă aşteaptă revirimentul VIDEO | Rapid - Oţelul 0-0. Giuleştenii încă aşteaptă revirimentul
VIDEO | Wolverhampton - Liverpool 1-2. ”Cormoranii” conduc în Premier League VIDEO | Wolverhampton - Liverpool 1-2. ”Cormoranii” conduc în Premier League
”Şi-a ratat şansa de a fi titular în Premier League!”. Englezii i-au dat lui Drăguşin vestea groaznică, după gafa din Europa League

”Şi-a ratat şansa de a fi titular în Premier League!”. Englezii i-au dat lui Drăguşin vestea groaznică, după gafa din Europa League

Florinel Coman trebuie să joace meci de meci la FCSB, în opinia lui Victor Piţurcă: ”E de domeniul fantasticului sau de râsul curcilor”

FCSB Publicat pe 22 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20960053/2/fc.jpg

Florinel Coman are evoluţii slabe de o bună perioadă de timp, dar Victor Piţurcă, fostul selecţioner al României, crede că mijlocaşul nu trebuie să lipsească din primul 11 al FCSB-ului şi că trebuie să fie titular meci de meci. Altfel, dacă Gigi Becali şi stafful tehnic nu-l vor forţa, atunci e greu de crezut că vicecampioana va putea lua 3 milioane de euro pe el.

În acest moment, Florinel Coman are o hârtie emisă de Becali, prin care poate pleca de la FCSB pentru 3 milioane de euro, suma pe care omul de afaceri a plătit-o ca să îl ia de la Viitorul Constanţa.

Un jucător cum e Coman să nu joace la FCSB? Asta e de domeniul fantasticului sau de râsul curcilor. Incredibil aşa ceva. 3 milioane de euro nu va da nimeni în situaţia în care e el, rezervă, a fost şi accidentat, cine dă?

Nu dă nimeni nici 1 milion, dar 3 milioane. Astea sunt vorba aruncate de Gigi, el speră că ia milioane pe Coman. Dar dacă îl tratează aşa, nu va lua nimic!”, a declarat Victor Piţurcă, potrivit Orange Sport.

Florinel Coman, criticat de Gigi Becali

Florinel Coman a făcut din nou un meci slab cu CFR Cluj, din punctul de vedere al lui Gigi Becali, motiv pentru care mijlocaşul a fost taxat. Patronul FCSB-ului a afirmat că fotbalistul a ajuns într-un punct în care e mulţumit cu ceea ce a făcut în fotbal până acum şi intervine delăsarea.

Gigi Becali chiar l-a ironizat pe fotbalistul în care acum ceva timp îşi punea mare încredere şi spera că poate lua multe milioane de euro, aşa cum a făcut, de exemplu, cu Nicolae Stanciu.

Însă, evoluţiile lui Florinel Coman sunt şterse şi e greu de crezut că în viitorul apropiat poate scoate şi suma plătită Viitorului Constanţa pentru aducerea jucătorului, 3 milioane de euro.

El e foarte inteligent, caracterul nu e slab, nu cade moral. Are caracter puternic, dar este ceva ce eu nu ştiu. Nu e aluzie, dar este ceva. Nu se poate ca un jucător să nu mai joace cum juca la 19 ani. Cred că e delăsare. «Ce, bă, iau 20.000 de euro pe lună, am apartament în Pipera».

El asta arată, «am apartament în Pipera». Uite la el cum joacă!”, a spus Gigi Becali despre Florinel Coman în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1.

Florinel Coman, statistici peste sezonul trecut 

Statisticile lui Florinel Coman din acest sezon sunt slabe, doar patru goluri şi trei pase decisive în 25 de meciuri. Stagiunea trecută a fost şi mai slabă, un gol şi cinci pase decisive în 21 de partide.

În acest moment, mijlocaşul crescut de Gică Hagi are o cotă de piaţă de 3 milioane de euro. În martie 2020 era cotat la 6 milioane de euro.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele