Ultima oră
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”
Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni

FCSB se desparte de unul din cei mai vechi jucători! Devine liber de contract în vară, iar patronul nu îl mai vrea

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 8 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21376953/1/fcsb-pan.jpg

FCSB se desparte de unul din cei mai vechi jucători din lot. Măcinat de probleme medicale grave şi 3 intervenţii chirurgicale, Ionuţ Panţîru se va despărţi de liderul din Superliga.

Aventura lui Panţîru la FCSB pare că se opreşte. Cei de la Spotmedia scriu că Gigi Becali a decis să nu îi prelungească contractul.

Sursa mai sus amintiră scrie că fundaşul poate semna liber de contract din vara anului viitor. Panţîru nu s-a ridicat la nivelul fizic aşteptat de cei de la FCSB şi astfel nu mai intră în planurile lui Gigi Becali.

Panţîru a fost adus le la Poli Iaşi, în vara anului 2019, pe când avea 23 de ani, contra sumei de 200.000 de euro.

  • Ionuţ Panţîru are 59 de partide şi 2 goluri la FCSB.
  • Conform Transfermarkt, cota sa de piaţă este de 100.000 de euro.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele