Ultima oră
MM Stoica nu s-a putut abţine după ce a văzut adversarii FCSB-ului din Cupa României: ”Cum să joci cu Dinamo şi cu Borcea!

MM Stoica nu s-a putut abţine după ce a văzut adversarii FCSB-ului din Cupa României: ”Cum să joci cu Dinamo şi cu Borcea!
Preşedintele Unirii Slobozia a dat cărţile pe faţă după ce echipa sa a jucat pe teren propriu în faţa unui stadion plin de rapidişti: „Noi n-am ştiut” | VIDEO EXCLUSIV Preşedintele Unirii Slobozia a dat cărţile pe faţă după ce echipa sa a jucat pe teren propriu în faţa unui stadion plin de rapidişti: „Noi n-am ştiut” | VIDEO EXCLUSIV
Doliu în tenisul românesc! A încetat din viaţă primul jucător profesionist român membru al ATP Doliu în tenisul românesc! A încetat din viaţă primul jucător profesionist român membru al ATP
Fotbalistul din Superligă, în contact direct cu Arsenal. Totul este confirmat: ”M-au sunat!”

Fotbalistul din Superligă, în contact direct cu Arsenal. Totul este confirmat: ”M-au sunat!”
S-au tras la sorţi grupele Cupei României 2024/2025! Dueluri tari pentru FCSB! Programul complet S-au tras la sorţi grupele Cupei României 2024/2025! Dueluri tari pentru FCSB! Programul complet
Ana Bogdan a fost eliminată în primul tur la China Open

Ana Bogdan a fost eliminată în primul tur la China Open

FCSB pregăteşte un nou transfer! Jucătorul din Superliga dorit de ”roş-albaştrii”. ”Ne-ar trebui totuşi un fundaş stânga”

FCSB Publicat pe 25 iun 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21237142/1/fcsb-cfr-cluj-play-off-superliga-superbet-14-05-2023-2.jpg

Mihai Stoica îşi doreşte o rezervă pentru postul de fundaş stânga, unde titular este în momentul de faţă Risto Radunovic.

Managerul ”roş-albaştrilor” a explicat că Radunovic are nevoie de o rezervă, având în vedere că Ionuţ Panţîru nu a mai jucat într-un meci de 2 ani şi 3 luni, perioadă extrem de lungă, şi încă nu e 100% după accidentarea suferită. MM a pus ochii pe un fundaş stânga din Superliga, dar nu a spus despre cine este vorba.

”Eu am în minte altceva. E un fotbalist care nu joacă neapărat fundaş stânga, dar să vedem dacă va merge Gigi în direcţia aia. E de la noi din campionat. Nu are sens să-i pronunţ numele, e sub contract cu o echipă.

Ne-ar trebui totuşi un fundaş stânga apt 100% care să poată să-l înlocuiască pe Radunovic, dar pentru noi meciul cu Anderlecht va fi un test în primul rând pentru Panţîru, să vedem dacă poate face faţă la nivelul asta şi în ce mod”, a declarat MM Stoica la Orange Sport.

Bogdan Vătăjelu a fost dorit de FCSB, dar până la urmă a semnat cu ”U” Cluj, astfel că vicecampioana României va trebui să se reorienteze.

Se îndeplineşte dorinţa suporterilor? Florin Tănase se pregăteşte cu FCSB

Florin Tănase vrea să plece din Emiratele Arabe Unite, la doar un an de la transferul de la FCSB la Al-Jazira.

Fostul ”decar” al FCSB-uli nu îşi mai doreşte să rămână la Al-Jazira şi are putea ajunge în Turcia, la Trabzonspor, echipă care s-a interesat deja de el. Turcii vor să îl aducă pe Florin Tănase în acestă vară, iar negocierile cu echipa românului au început deja, informează Fotomac.

Jucătorul a revenit în ţară, iar cei de la Fanatik scriu că se pregăteşte cu cei de la FCSB, sub comanda lui Elias Charalambous.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele