Ultima oră
LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior
Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”

Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”
Record fabulos doborât de Brentford în Premier League Record fabulos doborât de Brentford în Premier League
Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”

Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”
VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni” VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni”
Nicolae Dică a venit cu replica pentru finanţatorul de la FC Argeş. ”M-a jignit, m-a făcut în toate felurile” Nicolae Dică a venit cu replica pentru finanţatorul de la FC Argeş. ”M-a jignit, m-a făcut în toate felurile”

FCSB poate vinde în străinătate! Anunţul impresarului: "Suntem în discuţii, negociem!"

FCSB Publicat pe 15 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20983110/1/gigi-becali.jpg


Adrian Şut (23 de ani) poate pleca de la FCSB în această perioadă de mercato. Titularul postului de mijlocaş la acoperire e monitorizat atent de danezii de la FC Copenhaga şi de turcii de la Başakşehir Istanbul, iar impresarul său, Florin Vulturar, anunţă că Gigi Becali poartă discuţii cu cele două cluburi în vederea unui transfer.
 
Jocul vicecampioanei a suferit enorm în perioada în care Şut a stat departe de gazon din cauza unei accidentări, dar, odată revenit printre titulari, mijlocaşul central şi-a recâştigat poziţia de lider la mijlocul terenului, fiind o piesă cât se poate de importantă în revenirea în top a FCSB-ului sub comanda lui Pintilii. Foarte atent din punct de vedere defensiv, poziţionat perfect de cele mai multe ori şi capabil să iuţească jocul atunci când e nevoie, Şut a atras mai întâi atenţia lui Trabzonspor, apoi FC Copenhaga şi Baţakşehir au dat startul negocierilor pentru transferul în schimbul căruia Becali vrea să obţină trei milioane de euro:
 
"Suntem în discuţii cu doua cluburi din Turcia şi Danemarca pentru Adi Şut. Nu-i nimic concret la ora asta, doar la nivel de discuţie. Negociem zilele astea şi vom vedea ce se întâmplă", a declarat impresarul Florin Vulturar pentru gsp.ro.
 
În trecut, pretenţiile prea mari pe care le-a avut Gigi Becali i-au făcut pe turcii de la Trabzonspor să se retragă de la negocierile pentru transferul lui Adrian Şut. Campioana din SuperLig s-a orientat, astfel, Daniil Utkin de la Rostov.
 
Născut la Cociuba Mare, judeţul Bihor, Adrian Şut a ajuns la FCSB în vara lui 2019, de la Academica Clinceni. În acest sezon are 18 meciuri, două goluri şi o pasă decisivă.
 
1 milion de euro este cota lui Şut, conform Transfermarkt.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele