Ultima oră
VIDEO | Udinese - Inter 2-3. Răzvan Sava, rezervă la învinşi VIDEO | Udinese - Inter 2-3. Răzvan Sava, rezervă la învinşi
LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior
Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”

Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”
Record fabulos doborât de Brentford în Premier League Record fabulos doborât de Brentford în Premier League
Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”

Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”
VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni” VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni”

FCSB ”l-a transferat pe David Beckham”: ”Poate să centreze bine”

FCSB Publicat pe 15 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20983121/1/beckham.jpg

Transferul lui Deian Sorescu la FCSB aduce reacţii în fotbalul din România, iar Basarab Panduru a avut un mesaj amuzant după ce mutarea s-a făcut, o paralelă cu ceea ce a declarat în urmă cu câteva luni Valentin Creţu, criticat pentru faptul că nu e exact la centrări. Din acest moment, bucureştenii pot beneficia de centrările lui Sorescu, apreciat pentru această aptitudine.

Acum, specialistul Basarab Panduru a punctat, sub formă de glumă, că FCSB l-a transferat pe David Beckham, făcând referire la Sorescu, numele englezului fiind pronunţat de Creţu în momentul în care era acuzat că nu poate avea centrări precise pentru colegii săi din careu.

În altă ordine de idei, strict la transferul lui Sorescu la FCSB, Panduru e convins că e o achiziţie bună.

Sunt surprins. Văd că s-a rezolvat, este un jucător bun. Unde va juca? Asta nu ştiu. Dacă rămâne Cordea, probabil că va juca fundaş dreapta. Vine cu un plus pentru FCSB, părerea mea! Pe mine mă surprinde faptul că a plecat din Polonia.

Are un avantaj mare: poţi să îl pui unde vrei, extremă stânga, fundaş dreapta etc. Momentan, FCSB cred că l-a luat pentru postul de fundaş dreapta.

Că tot zicea Creţu de centrări, că el nu e Beckham să pună mingea pe capul atacantului…

E, uite că acum a venit Beckham! Sorescu e un jucător care poate să centreze şi la FCSB chiar ai nevoie de centrări.

Compagno e un jucător cu o lovitură foarte bună de cap, dar nu prea dă goluri cu capul, pentru că nu centrează nimeni”, a declarat Basarab Panduru, la Orange Sport.

Paralela făcută de Creţu lunile trecute, când era ”certat” pentru centrările sale:

Am ajuns la o experienţă şi sunt un jucător echilibrat. Îmi fac singur autocritica. Niciodată nu m-am ascuns de joc, cine nu munceşte nu greşeşte.

Eu joc mult în faţă, defensiv nu cred că am avut probleme. Dar lumea vorbeşte numai de centrări, zici că sunt David Beckham să le pun în cap”.

FCSB poate vinde în străinătate!

Adrian Şut (23 de ani) poate pleca de la FCSB în această perioadă de mercato. Titularul postului de mijlocaş la acoperire e monitorizat atent de danezii de la FC Copenhaga şi de turcii de la Başakşehir Istanbul, iar impresarul său, Florin Vulturar, anunţă că Gigi Becali poartă discuţii cu cele două cluburi în vederea unui transfer.

Jocul vicecampioanei a suferit enorm în perioada în care Şut a stat departe de gazon din cauza unei accidentări, dar, odată revenit printre titulari, mijlocaşul central şi-a recâştigat poziţia de lider la mijlocul terenului, fiind o piesă cât se poate de importantă în revenirea în top a FCSB-ului sub comanda lui Pintilii. Foarte atent din punct de vedere defensiv, poziţionat perfect de cele mai multe ori şi capabil să iuţească jocul atunci când e nevoie, Şut a atras mai întâi atenţia lui Trabzonspor, apoi FC Copenhaga şi Baţakşehir au dat startul negocierilor pentru transferul în schimbul căruia Becali vrea să obţină trei milioane de euro:

"Suntem în discuţii cu doua cluburi din Turcia şi Danemarca pentru Adi Şut. Nu-i nimic concret la ora asta, doar la nivel de discuţie. Negociem zilele astea şi vom vedea ce se întâmplă", a declarat impresarul Florin Vulturar pentru gsp.ro.

În trecut, pretenţiile prea mari pe care le-a avut Gigi Becali i-au făcut pe turcii de la Trabzonspor să se retragă de la negocierile pentru transferul lui Adrian Şut. Campioana din SuperLig s-a orientat, astfel, Daniil Utkin de la Rostov.

Născut la Cociuba Mare, judeţul Bihor, Adrian Şut a ajuns la FCSB în vara lui 2019, de la Academica Clinceni. În acest sezon are 18 meciuri, două goluri şi o pasă decisivă.

1 milion de euro este cota lui Şut, conform Transfermarkt.

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele