Ultima oră
VIDEO | Udinese - Inter 2-3. Răzvan Sava, rezervă la învinşi VIDEO | Udinese - Inter 2-3. Răzvan Sava, rezervă la învinşi
LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior
Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”

Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”
Record fabulos doborât de Brentford în Premier League Record fabulos doborât de Brentford în Premier League
Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”

Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”
VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni” VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni”

FCSB, criticată pentru transferul de 1.5 milioane de euro! Vicecampioana, acuzată că a plătit prea mult pentru Andrea Compagno

FCSB Publicat pe 17 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20985626/1/becalifb.jpg

Deşi dă un randament foarte bun la FCSB, Andrea Compagno continuă să fie analizat şi criticat de oamenii din fotbalul românesc. Chiar dacă a marcat mult şi a reuşit să se menţină la un nivel asemănător cu cel arătat şi la FC U Craiova, italianul a fost pus sub lupă şi de agentul Florin Manea.

  • SuperLiga României revine pe programele Prima Sport şi aplicaţia www.primaplay.ro din 20 ianuarie, cu prima etapă din 2023!

Impresarul de jucători e de părere că FCSB şi Gigi Becali au plătit o sumă mult prea mare, de 1.5 milioane de euro, dând ca exemple aducerile în Europa ale lui Cavani sau Pastore, jucători care au ajuns să evolueze la cel mai înalt nivel.

”Gigi Becali a dat 1,5 milioane de euro pe Compagno. Dacă îmi dădea mie banii ăştia, mă duceam în Uruguay sau Argentina şi îi aducem ceva foarte bun. Cavani a fost cumpărat cu 1 milion din Uruguay, Pastore cu 1.5 milioane în Argentina. La banii ăştia poţi găsi calitate mare, dacă ştii unde să cauţi. Aş putea să aduc sud-americani de mare valoare.

Mallo, care a fost la Rapid, a semnat acum cu Rosario Central, fostă campioană a Argentinei. Cred că ar trebui să aducem mai puţini străini, dar mai buni. Să plătim sume de transfer, să dăm salarii mai mari. Aducem gratis, dăm salarii de 3.000 de euro pe lună şi vrem să fie Messi”, a spus Florin Manea, potrivit sport.ro.

Andrea Compagno, lăudat în presa din Italia

Andrea Compagno are parte de un sezon foarte bun în SuperLiga României, dar i-a impresionat şi pe jurnaliştii italieni, care au fost cu ochii pe el în 2022, pentru ceea ce a făcut la FC U Craiova şi la FCSB.

Din acest motiv, într-un top realizat în acest final de an, Andrea Compagno a fost trecut peste mai cunoscutele nume Ciro Immobile sau Mario Balotelli într-un clasament al oamenilor de presă din Italia.

Atacantul italian al FCSB-ului, în vârstă de 26 de ani, are 23 de goluri în 2022. ”Compagno este cel mai mare ‘bombardier’ italian din 2022. I-a depăşit pe Immobile şi Balotelli. Compagno este vârful de lance al celor de la FCSB, actuala denumire a Stelei Bucureşti, au scris jurnaliştii italieni de la Tuttomercatoweb.

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele