Ultima oră
VIDEO | Bayern Munchen - Bayer Levekusen 1-1. Derby-ul Bundesligii s-a terminat indecis VIDEO | Bayern Munchen - Bayer Levekusen 1-1. Derby-ul Bundesligii s-a terminat indecis
Dan Petrescu, replică pentru contestatari. ”Când nu sunt aici, sunt bun” Dan Petrescu, replică pentru contestatari. ”Când nu sunt aici, sunt bun”
Simona Halep revine! ”Mai repede decât vă aşteptaţi” Simona Halep revine! ”Mai repede decât vă aşteptaţi”
”Petrescu este în pericol! A ratat deja un obiectiv, iar jocul nu e ce trebuie!”. Stare de alarmă în Gruia, după ce UTA a dat de pământ cu ”SuperDan” | VIDEO EXCLUSIV
”Petrescu este în pericol! A ratat deja un obiectiv, iar jocul nu e ce trebuie!”. Stare de alarmă în Gruia, după ce UTA a dat de pământ cu ”SuperDan” | VIDEO EXCLUSIV
”Aici aşteptările sunt mari, nu există răbdare”. Ciprian Deac, afectat de eşecul cu UTA ”Aici aşteptările sunt mari, nu există răbdare”. Ciprian Deac, afectat de eşecul cu UTA
VIDEO | Rapid - Oţelul 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
VIDEO | Rapid - Oţelul 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start

FCSB ar putea vinde un jucător în Ligue 1! Anunţ pe placul lui Becali venit din Franţa

FCSB Publicat pe 28 dec 2022
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20964488/1/ba.jpg


Malcom Edjouma (26 de ani) rămâne un jucător interesant pentru Toulouse şi ar putea face pasul spre Ligue 1 în această perioadă de transferuri!
 
Mijlocaşul francez are evoluţii apreciate în tricoul FCSB-ului, a fost foarte aproape de o mutare în Ungaria, la MOL Fehervar, iar interesul celor de la Toulouse, echipă de pe locul al 11-lea din primul eşalon din Hexagon, e unul de actualitate. Francezii au negociat cu Becali în vară, dar preţul cerut atunci, cinci milioane de euro, a fost considerat mult prea mare. Acum, pretenţiile latifundiarului din Pipera au scăzut la 1.5 milioane de euro, o sumă mult mai apropiată de realitate:
 
"În august, George Becali cerea 5 milioane de euro, atât cât era clauza jucătorului. Desigur, Damien Comolli (n.r - preşedintele lui Toulouse) nu a putut oferi această sumă, aşa că a optat pentru împrumutul cu drept de cumpărare al lui Theocharis Tsingaras.
 
De atunci, Edjouma a continut să performeze în campionat, având 3 goluri şi 3 pase decisive în 16 meciuri, dar şi în Conference League, unde a înfruntat West Ham şi Anderlecht.
 
Curtat într-o vreme şi de Schalke 04, pentru Edjouma a venit o ofertă de un milion de euro de la MOL Fehervar. George Becali a cerut cu 500.000 de euro în plus şi se pare că maghiarii au încheiat discuţiile şi s-au îndreptat către Tobias Christensen, pentru o mutare de aproximativ 850.000 de euro.
 
Această informaţie nu îl va nemulţumi pe Edjouma, care nu părea dispus să plece în Ungaria. O situaţie ingrată pentru cel care aproape revenise acasă în vară. Va putea Damien Comolli să redeschidă acest subiect, având în vedere că el caută un nou mijlocaş în iarnă?", notează cei de la Les Violetes, un site apropiat de gruparea din Toulouse.
 
De curând, Edjouma era dat ca şi transferat la MOL Fehervar, tot pentru o sumă în jurul a 1.5 milioane de euro, dar mutarea a fost întârziată de faptul că mijlocaşul adus de la FC Botoşani cu 350.000 de euro nu s-a înţeles la salariu cu trupa din Ungaria.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele