Ultima oră
Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare” Gică Hagi obţine un succes crucial. ”A fost o provocare”
”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România ”Toată lumea m-a primit cu căldură”. A ajuns în Superliga şi s-a declarat impresionat de ce a găsit în România
Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp Belgianul Remco Evenepoel, a doua oară consecutiv campion mondial la contratimp
”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga ”Nu mai există recunoştinţă”. Mircea Rednic, foarte supărat după ce Răzvan Oaidă a ales altă echipă din Superliga
”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4 ”Mi-au dat doi an contract, până la 45 de ani sunt acolo”. Prima uriaşă primită de Bănel Nicoliţă pentru a semna cu un club din Liga 4
Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic” Valentin Suciu ştie unde s-a pierdut duelul cu Gică Hagi. ”Acum nu mai putem face nimic”

FC Botoşani vrea să transfere iar de la FCSB. ”Sper să vină la mine, abia îl aştept”

Superliga Publicat de Ovidiu Neacşu pe 26 apr 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/20686057/2/jmhhc2g9yzhlymnhn2izzmm4njhhyjlmoda2ztu2mjzjmzfkywi-thumb.jpg

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoşani, a anunţat că mai doreşte să facă afaceri cu cei de la FCSB şi implicit cu Gigi Becali.

FC Botoşani l-a împrumutat pe Denis Haruţ de la FCSB, în iarnă şi este mulţumită de el. Patronul, Valeriu Iftime, l-ar vrea înapoi şi pe Malcom Edjouma, care a fost vândut la FCSB pe suma de 330.000 de euro. Gigi Becali a declarat în mai multe rânduri că este mulţumit de francez, dar în ultimul timp Edjouma a primit mai puţine minute. 

Acest lucru a fost sesizat rapid de Valeriu Iftime, care a spus că îl vrea împrumut, pentru a-l readuce în formă.

"Pe Edjouma îl aştept, văd că e gata, acolo e ruginit. Sper să vină la mine, abia îl aştept. Nu vedeţi Haruţ cum joacă? I-a găsit Marius un post, îl face mijlocaş la închidere. E bun, inteligent, dar fiecare are calitatea lui, trebuie jucate pe calitatea fotbaliştilor aduşi.

Sunt nişte butoane de restart, meritul principal îl are Marius pentru că aduce pe poziţia respectivă şi încearcă să scoată maximul din el. Antrenorul face fotbaliştii, el are cheia magică pentru a restarta nişte fotbalişti.

Ce nu l-aş lua şi pe Moruţan, dar nu mai vine. După ce pleacă de la mine şi dau de condiţii mai orăşeneşti, nu mai vin în provincie. S-au obişnuit cu mall-ul. Am mai încercat nişte readuceri acasă. A venit Ongenda, l-am repus pe poziţie. A venit Haruţ, căruia i-ar mai trebui încă jumătate de an la mine, iar după devine un jucător expresiv. Aşa cum îl folosea FCSB, fundaş dreapta sau fundaş central, nu cred că era cea mai bună poziţie pentru el", a spus Valeriu Iftime, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

  • Mijlocaşul francez a adunat 11 meciuri, de când a venit la FCSB, şi 2 are goluri marcate.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele