Ultima oră
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”
Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni

Fanii FCSB-ului, protest la meciul cu FCU Craiova: ”Să se ducă la Gigi să le taie salariul!”

FCSB Publicat pe 11 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21380939/1/fcsb-cfr-cluj-superliga-superbet-6-08-2023-4.jpg

Suporterii ”roş-albaştrilor” vor protesta la meciul cu FCU Craiova 1948, deoarece FCSB a pierdut duelul de pe teren propriu cu Rapid Bucureşti.

Totuşi, forma de protest a fanilor nu este cunoscută. Astfel, liderul Peluzei NORD, Gheorghe Mustaţă, a declarat că suporterii vor fi alături de echipa lor, iar protestul va fi unul paşnic.

De asemenea, liderul suporterilor stelişti a precizat că nu ar fi surprins dacă în tribune vor fi doar 15.000 de fani, ţinând cont de situaţia pe care o traversează echipa.

Mustaţă a mai spus că fotbaliştii au salarii mari, însă rezultatele lor nu par să explice aceste sume.

Fanii FCSB-ului, protest la meciul cu FCU Craiova: ”Să se ducă la Gigi să le taie salariul!”

”Indiferent de situaţie, noi vom fi lângă echipă, indiferent vom face şi noi protestul nostru, e un protest care trebuie să îl înţeleagă. Nu mai merge! E un protest paşnic.

Nu am discutat cu liderii, astă seară ne întâlnim, vorbim cu liderii ce au de făcut, trebuie să înţeleagă că în stilul ăsta nu mai aduc oamenii la stadion. Eu cu Peluza NORD cât să mai stau să lămurim oamenii să vină la meci. Am avut noroc că a bătut Hermannstadt pe CFR, ai rămas pe primul loc.

Cumva, trebuie să facem alte prostii, să pierdem şi primul loc. Măcar acum în al 12-lea ceas să puneţi mâna la treabă, ambiţie. Aţi pierdut puncte şi cu arbitraj, mai puţin ne interesează. La treabă! Când jucaţi fotbal şi pierdeţi, asta este, nu am avut noroc”, a declarat Gigi Mustaţă, liderul Peluzei NORD, pentru Fanatik.

Ce le spui la 40.000 de suporteri, atât ai putut? Dacă atât ai putut, du-te fă o cerere la Gigi să-ţi scadă salariul, că nu poţi atât. Eu am spus-o, care vrea să o facă să o facă. Ei trebuie să înţeleagă că atunci când se uită şi trag cardul, au banii în cont. Dar să vină şi versiunea cealaltă, cu punctele.

Dacă nu vor fi se datorează lor. Vedem ce se întâmplă, care vor să vină la stadion din suporteri, să vină, dar oamenii speculează acuma. Vreţi să mai vin să văd ce? Cum înjuri arbitrul, că dai cu piciorul în gazon? Că mergi nonşalant pe teren. Unii din ei, alţii care-şi dau viaţa pe acolo nu prea sunt apreciaţi de cei care nu prea vor să joace”, a explicat Mustaţă.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele