Ultima oră
Fosta jucătoare de tenis Billie Jean King a devenit prima sportivă care a primit Medalia de Aur a Congresului SUA Fosta jucătoare de tenis Billie Jean King a devenit prima sportivă care a primit Medalia de Aur a Congresului SUA
Gesturile lui Emiliano Martinez au înfuriat FIFA! Portarul argentinian, suspendat Gesturile lui Emiliano Martinez au înfuriat FIFA! Portarul argentinian, suspendat
VIDEO | Rapid - Oţelul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Partidă complicată pentru Marius Şumudică
VIDEO | Rapid - Oţelul, astăzi, de la ora 21:30, în direct la Prima Sport 1! Partidă complicată pentru Marius Şumudică
VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Formaţia lui Mircea Rednic pare victimă sigură VIDEO | CFR Cluj - UTA Arad, astăzi, de la ora 19:00, în direct la Prima Sport 1! Formaţia lui Mircea Rednic pare victimă sigură
VIDEO | FC Argeş - Corvinul, astăzi, de la ora 12:00, în direct la Prima Sport 1! Bogdan Andone debutează pe banca piteştenilor VIDEO | FC Argeş - Corvinul, astăzi, de la ora 12:00, în direct la Prima Sport 1! Bogdan Andone debutează pe banca piteştenilor
VIDEO | Poli Iaşi - ”U” Cluj, ASTĂZI, de la 16:45, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Liderul Superligii, deplasare facilă la prima vedere VIDEO | Poli Iaşi - ”U” Cluj, ASTĂZI, de la 16:45, în direct pe Prima Sport 1 şi PrimaPlay.ro. Liderul Superligii, deplasare facilă la prima vedere

EXCLUSIV VIDEO | Transferul lui Darius Olaru se poate face în vară, iar FCSB poate pune mâna pe suma dorită de Gigi Becali

FCSB Publicat pe 13 feb 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21016596/1/gigi-becali-2023-1.jpg

Darius Olaru a fost un nume intens rostit în pauza de transferuri de iarnă, pentru o mutare importantă, de la FCSB. S-a discutat despre interesul lui Rangers, formaţia lui Ianis Hagi, dar Victor Becali a lăsat de înţeles, într-o intervenţie în emisiunea Fotbal Show, de la Prima Sport 1, că nu a fost vorba de aşa ceva.

Însă, Victor Becali a confirmat faptul că Olaru este un jucător urmărit de mai multe cluburi, în vară având şanse mari să plece de la FCSB pe o sumă importantă, dacă va continua evoluţiile bune şi nu se va accidenta.

Echipa lui Gigi Becali ar putea pune mâna pe mulţi bani, pentru că preţul pentru Darius Olaru e unul important, poate între 8 şi 10 milioane de euro.

Olaru e un jucător urmărit de multe echipe, dar acum era greu de făcut transferul. Pretenţiile pentru Olaru sunt importante. Echipele, în iarnă, fac mai mult reparaţii, cum s-ar spune. Vom vedea ce va fi la vară, să discutăm acum nu are rost. Depinde şi de evoluţiile lui. E un jucător constant de felul lui, dar depinde să fie sănătos, să nu aibă accidentări.

E un fotbalist care joacă pe un post căutat. Sunt echipe care îl urmăresc pe Olaru, nu pot să spun din ce campionate sunt, nu are rost”, a spus Victor Becali în emisiunea Fotbal Show, la Prima Sport 1.

Intervenţia lui Victor Becali

FCSB, ofertă de 5 milioane de euro pentru Olaru

Gigi Becali a dezvăluit că a primit o ofertă de 5 milioane de euro pentru a-l ceda pe Darius Olaru, împărţită într-un milion de euro pentru împrumut încă din iarna curentă şi alte 4 milioane achitate pentru transferul definitiv în vară.

Totuşi, patronul celor de la FCSB a refuzat oferta pentru că încă mai speră ca echipa sa să câştige campionatul. În plus, Becali nu a fost mulţumit nici de plata eşalonată pe care dorea să o facă echipa respectivă.

Am avut ofertă pe Olaru, de 5 milioane. Îmi dădeau un milion acum şi 4 în vară, când era opţiune obligatorie. Nu ştiu de unde era oferta, habar n-am. Am zis că pe mine nu mă interesează contractele îmbârligate, n-am acceptat.

Nu vreau 4 milioane în 4 ani, că n-am nevoie de bani. Vreau clar: un milion acum, două milioane peste 6 luni şi două milioane peste alte 6 luni. Puteam să-l dau împrumut pe Olaru până în vară, să-l închiriez cu un milion, dar e jucător important, pierzi campionatul fără el”, a declarat Gigi Becali.

Un gol şi 5 pase de gol a reuşit Darius Olaru (24 de ani) în 33 de meciuri, în actualul sezon, în Superligă. 5,3 milioane de euro este cota de piaţă a lui Olaru, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele