Ultima oră
”Seamănă cu Becali! Vrea ţac-ţac”. Verdict dur după Rapid Oţelul 0-0 | VIDEO EXCLUSIV

”Seamănă cu Becali! Vrea ţac-ţac”. Verdict dur după Rapid Oţelul 0-0 | VIDEO EXCLUSIV
”S-au făcut antrenori şi după au schimbat macazul!”. Dorinel Munteanu, discurs manifest în direct după ce a fost criticat după incidentul cu David Maftei  | VIDEO

”S-au făcut antrenori şi după au schimbat macazul!”. Dorinel Munteanu, discurs manifest în direct după ce a fost criticat după incidentul cu David Maftei | VIDEO
VIDEO | ”Trebuie să trecem peste”. Marius Şumudică nu e îngrijorat după remiza acasă cu Oţelul VIDEO | ”Trebuie să trecem peste”. Marius Şumudică nu e îngrijorat după remiza acasă cu Oţelul
VIDEO | Osasuna - FC Barcelona 4-2. Catalanii au fost reduşi la tăcere VIDEO | Osasuna - FC Barcelona 4-2. Catalanii au fost reduşi la tăcere
Luca Joldea, campion mondial la tir juniori Luca Joldea, campion mondial la tir juniori
VIDEO | Rapid - Oţelul 0-0. Giuleştenii încă aşteaptă revirimentul VIDEO | Rapid - Oţelul 0-0. Giuleştenii încă aşteaptă revirimentul

EXCLUSIV | Transferurile au fost oprite! S-a pus ”lacătul”

FCSB Publicat pe 16 dec 2022
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20953616/1/fcsb-2023-oct-popescu.jpg

FCSB a pierdut derby-ul cu CFR Cluj, motiv pentru care Gigi Becali a anunţat, imediat la finalul confruntării, că nu vrea să mai facă transferuri în această iarnă, pentru că echipa nu e acolo unde el îşi doreşte, între primele două clasate.

Becali este supărat pe faptul că toţi jucătorii pe care i-a adus nu au dat randament, dar şi pentru că echipa sa a rămas în urmă în raport cu primele clasate, în principal cele mai în formă cluburi din SuperLigă, CFR Cluj şi Farul.

Omul de afaceri este dezamăgit şi de modul în care au evoluat fundaşii centrali, poziţie pe care a tot căutat variante în ultimele perioade de transferuri, dar nu a găsit jucătorii potriviţi.

Nu mai fac transferuri! Ce, sunt nebun la cap să mai fac transferuri? Sunt dezamăgit, dar nu am ce face. Nu sunt dezamăgit doar de meciul cu CFR Cluj, dar avem fundaşi centrali de doi metri şi nu dau cu capul. La toate fazele lor fixe, CFR avea ocazii de gol”, a spus Gigi Becali la Prima Sport 1, într-o intervenţie telefonică în emisiunea Fotbal Show.

Emisiunea Fotbal Show 

Gigi Becali, critici pentru Andrei Vlad şi Florinel Coman

Gigi Becali a fost dezamăgit de Florinel Coman, de Andrei Vlad, dar a avut ”contre” şi cu stafful tehnic, pentru că Dumiter nu a fost pe banca de rezerve în partida cu CFR Cluj, ci fundaşii Cristea şi Bouhenna. 

Despre faptul că Dumiter nu a fost nici rezervă: ”Eu habar nu aveam că Dumiter nu e în lot! În pauza meciului am aflat. De ce? Dar ce pot să fac eu, sunt om, nu pot să controlez tot. Nu am ce să fac! Când vezi o tâmpenie ca asta... îl ţinem pe Cristea, îl ţinem pe Bouhenna pe bancă. Doamne fereşte!”.

Despre Andrei Vlad: ”Vai, domne, că Vlad ce a apărat! Păi aia era execuţie uşoară (n.r. – la gol) Prinde, mă, balonul! Dacă respingi, respinge mai tare, dar era balon de prins. Şi eu prindeam. Doamne, ferească aşa ceva! Să nu poţi să dai, să respingi. Aşa ceva!?”.

Despre Florinel Coman: ”Doarme pe teren, se plimbă! Dacă tu dormi, când te trezeşti, la revedere! Mai ratează oamenii, dar el, fără om pe el... el merge pe teren. E posibil să aibă aşa atitudine? Ce răbdare să mai am? Dar ce pot să fac? Dar nu avem atacant şi îl băgăm pe Coman. El nu era concentrat, el merge pe teren, aşa, nu ştiu la ce se gândea. Ce faci, mă? Mingea e în aer şi tu mergi pe teren?”.

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele