Ultima oră
VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri! VIDEO | Fiorentina - AC Milan 2-1. Nebunie de meci! S-au ratat 3 penalty-uri!
EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia" EXCLUSIV | Un fotbalist de la FCSB, "măcelărit" de Gigi Becali! "Nu am nevoie de jucători de ăştia"
Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele” Cui a dedicat victoria cu Gloria Buzău antrenorul Elias Charalabous. ”Trece prin momente grele”
VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant VIDEO | Ianis Hagi, eliminat după un fault halucinant
VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana VIDEO | ”Nu am făcut un joc rău”. Eugen Neagoe a sperat la măcat un punct din disputa cu campioana
VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc” VIDEO | Tavi Popescu a sclipit după mult timp şi a dat replica. ”Nu cred că dacă mi-am făcut părul aşa nu mai ştiu să joc”

EXCLUSIV | Florin Răducioiu, ferm înaintea clasicului fotbalului românesc, Dinamo - FCSB. ”Are toate şansele să câştige”

Superliga Publicat pe 26 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21399350/1/fcsb-dinamo-bucuresti-superliga-superbet-22-07-2023-1.jpg

Dinamo – FCSB, duelul marilor orgolii din etapa a 17-a, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, duminică, de la ora 20:30. Derby-ul dintre cele două grupări bucureştene poate fi urmărit şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se văd toate meciurile din Superliga României şi cele mai importante din Liga a 2-a.

Aflaţi în studio-ul Fotbal Show, Florin Răducioiu şi Viorel Moldovan au vorbit despre marele derby al României de duminică, iar ambii foşti jucători mizează în primul rând pe spectacol şi o văd pe FCSB marea favorită. 

Cu toate acestea, Răducioiu s-a declarat optimist înaintea partidei şi aşteaptă o victorie a lui Dinamo din marele derby.

”Sunt optimist, dar voi vă aşteptaţi ca România să câştige cu Elveţia? Eu am crezut că Elveţia va câştiga şi nu a câştigat, a câştigat România. La fel se va întâmpla mâine (n.r. – azi, duminică), sunt foarte optimist!

Este un meci al orgoliilor. Dinamo are nevoie mai mult decât de o victorie. Dinamo e la un punct de cotitură, are nevoie ca acest trend negativ să se termine şi Dinamo uşor, uşor să înceapă de mâine (n.r. – să câştige). Evident că FCSB este echipa mai valoroasă, dar Dinamo mâine are toate şansele să câştige.

Este o echipă super motivată, este o echipă care nu are nimic de pierdut, mâine jucăm acasă în faţa a sper 30.000 de spectatori. Şi cred că motivaţie mai mare ca aceasta nu există. Sunt ferm convins că Dinamo va câştiga mâine şi îţi spun deja şi scorul: 2-1.”, a declarat Florin Răducioiu, la Fotbal Show.

Viorel Moldovan se aşteaptă ca meciul să fie disputat, chiar dacă e o diferenţă clară în clasament între cele două.

”Clasicul fotbalului românesc, marele derby de atâţia ani de zile. Bun, ţinând cont de situaţia celor două echipe din clasament e clar că FCSB pleacă favorită. Dar într-un derby niciodată să nu pariezi pe cineva.

Dinamo e rănită în orgoliul propriu, sunt convins că se va mobiliza exemplar pentru acest joc. Trebuie să facă acest lucru, au şi nevoie mare de puncte, pentru că stagnează de o bună perioadă de timp, nu avansează de acolo din spatele clasamentului, nu reuşesc să acumuleze aceste puncte. Mă aştept la un joc disputat de orgolii, pentru ambele formaţii.”, a spus Viorel Moldovan, la Prima Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele