Ultima oră
Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema! Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema!
Laurenţiu Reghecampf nu are voie să antreneze în România Laurenţiu Reghecampf nu are voie să antreneze în România
Marius Şumudică, luat peste picior înainte de PAOK - FCSB Marius Şumudică, luat peste picior înainte de PAOK - FCSB
Gabriela Ruse, eliminată în optimi la Hong Kong Gabriela Ruse, eliminată în optimi la Hong Kong
Incredibil! Cum arată clasamentul din Champions League după două etape Incredibil! Cum arată clasamentul din Champions League după două etape
Programul etapei a 13-a din Superligă Programul etapei a 13-a din Superligă

”Eu sper să se concretizeze ceva discuţii”. Laszlo Balint, aproape de revenire! Vrea să preia în curând o echipă

Fotbal Internațional Publicat de Daian Cutu pe 28 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21443731/1/balint.jpg

Laszlo Balint (44 de ani) este liber de contract din luna aprilie, după ce s-a despărţit de UTA Arad, formaţie la care a impresionat în Superliga.

Tehnicianul a dezvăluit că a fost contactat din ţară şi străinătate, iar în perioada următoare speră să preia un club. S-a vehiculat faptul că Balint ar putea fi înlocuitorul lui Florin Pîrvu la Petrolul Ploieşti.

”(Aţi discutat în această perioadă cu cluburi din Liga 1?) Da, au fost discuţii, nu puţine şi chiar oferte concrete. Nu o să dau nume, pentru că nu este corect.

Ce pot spune este că discuţiile nu s-au concretizat din cauza faptului că am insistat foarte mult pe anumite clauze, care nu ţin deloc de aspectul financiar.

În urma experienţelor pe care le-am avut, ţin să am un anumit context în care să-mi fac meseria, într-un mediu cât mai profesionist şi cu cât mai multă linişte şi sprijin din partea conducerii. Consider că asta ar fi o normalitate.

(n.r. Când vă vedem pe bancă?) Cât mai curând, sper. (Intraţi în cantonament în ianuarie?) Da, de ce nu? Eu sper să se concretizeze ceva discuţii în această perioadă. Am discuţii inclusiv în străinătate.

(n.r. Petrolul poate fi o variantă?) Nu ştiu dacă este corect să vorbim despre o echipă care, în acest moment, nu a anunţat nimic oficial.

Petrolul, în acest moment, este o echipă care are antrenor sub contract şi de-aia nu cred că este corect să discutăm despre asta”, a dezvăluit Balint, pentru iAMsport.ro.

Echipele din CV-ul de antrenor:

//i0.1616.ro/media/581/3142/38127/21443731/2/bal.jpg

 

 

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri