Ultima oră
Anna Blinkova, prima reacţie după ce a învins-o pe Simona Halep Anna Blinkova, prima reacţie după ce a învins-o pe Simona Halep
Simona Halep, spulberată la Hong Kong Simona Halep, spulberată la Hong Kong
Adrian Mutu a numit cele şase echipe care vor intra în play-off Adrian Mutu a numit cele şase echipe care vor intra în play-off
Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema! Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema!
Laurenţiu Reghecampf nu are voie să antreneze în România Laurenţiu Reghecampf nu are voie să antreneze în România
Marius Şumudică, luat peste picior înainte de PAOK - FCSB Marius Şumudică, luat peste picior înainte de PAOK - FCSB

Laurenţiu Reghecampf nu are voie să antreneze în România

Fotbal Romania Publicat de Tudor Moisa astăzi, 11:48
mail-share icon Email

Laurenţiu Reghecampf a făcut o dezvăluire interesantă. Tehnicianul nu are voie să antreneze în România. Motivul îl reprezintă datoria pe care trebuie să o achite Universităţii Craiova.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/40167/21753252/1/universitatea-craiova-fc-botosani-baraj-europa-conference-league-27-05-2022.jpg

  • Cipru - România se vede la Prima tv, sâmbătă, 12 octombrie, la 21:45! Pentru prima dată în Romania, meciul se va transmite LIVE într-o sală de cinema, la Cineplexx Baneasa! Intrarea libera, în limita locurilor disponibile.

Laurenţiu Reghecampf este în continuare liber de contract, după ce s-a despărţit de Al-Tai, în urmă cu şase luni. Se pare că tehnicianul aşteaptă o ofertă bună din străinătate, deoarece deocamdată nu are voie să antreneze în România. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Reghecampf.

În toamna anului 2023, Laurenţiu Reghecampf a rupt contractul cu Universitatea Craiova şi a semnat cu Al-Tai, din Arabia Saudita. Totuşi, nici arabii şi nici Reghecampf nu au achitat clauza de reziliere. Mihai Rotaru şi-a căutat dreptatea la Comisii şi a avut câştig de cauză.

Deşi a trecut mai bine de un an de la despărţire, Laurenţiu Reghecampf nu a achitat încă clauza de reziliere, iar acum a ajuns în situaţia în care nu mai are voie să antreneze în România.

"Am avut ocazia să semneze cu mai multe echipe, am refuzat însă. Nu din România. Am procesul cu Universitatea Craiova, sunt nişte paşi pe care îi fac cu avocatul meu.

Am pierdut procesul pe care sportivă şi nu am voie să antrenez în România până nu plătesc suma respectivă celor de la Craiova", a dezvăluit Laurenţiu Reghecampf, conform iamsport.

mail-share icon Email
viewscnt

Fotbal Romania

Ultimele articole Toate articolele