Ultima oră
Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema! Meciul Cipru - România se vede live într-o sală de cinema!
Laurenţiu Reghecampf nu are voie să antreneze în România Laurenţiu Reghecampf nu are voie să antreneze în România
Marius Şumudică, luat peste picior înainte de PAOK - FCSB Marius Şumudică, luat peste picior înainte de PAOK - FCSB
Gabriela Ruse, eliminată în optimi la Hong Kong Gabriela Ruse, eliminată în optimi la Hong Kong
Incredibil! Cum arată clasamentul din Champions League după două etape Incredibil! Cum arată clasamentul din Champions League după două etape
Programul etapei a 13-a din Superligă Programul etapei a 13-a din Superligă

8 suporteri români au fost arestaţi înainte de PAOK - FCSB! Motivul

FCSB Publicat de Tudor Moisa astăzi, 09:22
mail-share icon Email

Opt fani români au fost arestaţi în Grecia. Suporterii erau în drum spre Salonic şi aveau de gând să o susţină pe FCSB în meciul cu PAOK, din această seară.

 

 

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21753058/1/fcsb-maccabi-tel-aviv-fc-preliminariile-ligii-campionilor-123-07-2024-1.jpg

  • Cipru - România se vede la Prima tv, sâmbătă, 12 octombrie, la 21:45! Pentru prima dată în Romania, meciul se va transmite LIVE într-o sală de cinema, la Cineplexx Baneasa! Intrarea libera, în limita locurilor disponibile.

PAOK şi FCSB se întâlnesc, astăzi, de la ora 22:00. Partida din etapa a doua a fazei principale Europa League va fi în direct la Prima Sport 1 şi online pe PrimaPlay.ro.

Miercuri, presa elenă a anunţat că opt fani ai celor de la FCSB au fost arestaţi imediat după ce au intrat în Grecia. La un control al autorităţilor elene, asupra lor s-au găsit arme şi droguri, iar astăzi dimineaţă se vor afla în faţa Parchetului din Serres.

Conform GSP, cei opt suporteri aveau, pe lângă drogurile menţionate de jurnaliştii greci, un cuţit şi un baston de poliţist.

Astfel de incidente sunt tratate foarte serios în Grecia, după ce în ultimii ani au avut loc mai multe scene violente între fani, iar unele episoade s-au încheiat şi cu decese.

 
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele