Ultima oră
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”
Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni Accidentare gravă în Superliga! Jucătorul va lipsi între 6 şi 8 luni

”Eu nu sunt de acord în general cu ce se întâmplă la FCSB”. Marius Şumudică sare în apărarea lui Gigi Becali

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 8 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21377199/1/sumudica.jpg

Infrângerea FCSB-ului în derby-ul cu Rapid nu i-a picat deloc bine lui Gigi Becali şi aşa cum era de aşteptat orgoliosul patron al ”roş-albaştrilor” a anunţat modificări în formula de start a vicecampioanei en-titre.

Marius Şumudică a analizat confruntarea de duminică şi s-a poziţionat de partea patronului Becali. Tehnicianul turcilor de la Gaziantepspor e de părere că jucătorii nu joacă ce trebuie, iar echipa arată mai rău comparativ cu sezoanele anterioare.

”Eu nu sunt de acord în general cu ce se întâmplă la FCSB, dar nu ştiu dacă se întâmplă ce se scrie. Sunt de acord când Gigi Becali spune că săptămână de săptămână antrenorii pregătesc echipa.

Nu e el de vină că Olaru a scăzut nivelul, că fundaşii centrali fac greşeli. Noi ştim că Gigi Becali face asta de ani de zile. De ce arăta echipa bine acum câteva etape şi acum arată jalnic?

Nu cred că Gigi Becali e principalul vinovat. Eu nu am o relaţie cu el, nu am mai vorbit, dar eu vă spun ca antrenor. Din punct de vedere fizic, tactic, FCSB e mult sub ceea ce era acum 2-3 luni.

N-au o idee de joc. Eu n-am nimic cu Ovidiu Popescu, dar dacă aş fi antrenor l-aş amenda mereu. Nu se poate ca în fiecare meci să aibă cartonaş galben în minutul 15 sau 20.

Nu e meci să nu primească galben în prima repriză. Eu nu l-am văzut în viaţa mea pe Radunovic să nu poată să dea o centrare",
a spus a Marius Şumudică, pentru Digi Sport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele