Ultima oră
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”

”Eu din trufia mea şi din mândria mea am zis că suntem prea buni”. Gigi Becali a explicar de ce FCSB nu mai câştigă titluri

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 7 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21375443/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

Infrângerea FCSB-ului în derby-ul cu Rapid nu i-a picat deloc bine lui Gigi Becali şi aşa cum era de aşteptat orgoliosul patron al ”roş-albaştrilor” a anunţat modificări în formula de start a vicecampioanei en-titre.

Becali a decis ca la mijlocul terenului să evolueze Djokovic în locul lui Ovidiu Popescu, iar David Miculescu să îi ia locul lui Andrea Compagno în centrul ofensivei ”roş-albaştrilor”.

În ciuda eşecului de duminică, FCSB rămâne pe primul loc în Superliga şi rămâne în cursă pentru titlul aşteptat de 8 ani. Gigi Becali a explicat ce consideră el că a generat perioada lungă de ”secetă”.

”Toate au fost numai din cauza mea, din trufia mea. Eu din trufia mea şi din mândria mea am zis că suntem prea buni şi să jucăm cu ăia buni în cupele europene şi cu copii în campionat. Că suntem bune şi îi spulberăm.

Cam aşa a fost, am fost la 21 de puncte de Hagi anul trecut şi ne-am bătut la campionat până în penultima etapă. Avem 20 de ani de calificări în cupele europene. Nu are nicio echipă aşa cum avem noi. Aşa s-a întâmplat”, a explicat Becali, la ProSport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele