Ultima oră
Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici” Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici”
Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul
Vestea pe care toţi fanii români o aşteptau înaintea meciului cu Cipru Vestea pe care toţi fanii români o aşteptau înaintea meciului cu Cipru
E gata! Verdict crunt pentru Ter Stegen după accidentarea din meciul cu Villareal! Cât va lipsi portarul Barcelonei E gata! Verdict crunt pentru Ter Stegen după accidentarea din meciul cu Villareal! Cât va lipsi portarul Barcelonei
Mihai Rotaru, atac indirect la adresa lui Gigi Becali: „Vreţi să facem la televizor cum fac alţi conducători?” Mihai Rotaru, atac indirect la adresa lui Gigi Becali: „Vreţi să facem la televizor cum fac alţi conducători?”
Simone Tempestini a devenit campion national absolut pentru a noua oară, un record istoric Simone Tempestini a devenit campion national absolut pentru a noua oară, un record istoric

Etapa a doua a Superligii ar putea fi amânată! Anunţul momentului: „Putem avea mai multe cazuri Hîldan!”

Superliga Publicat pe 15 iul 2024
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38109/21669155/3/superliga-2024-2025.jpg

Superliga a debutat în noul sezon 2024-2025 pe nişte temperaturi greu de practicat un fotbal de calitate.

România se află sub cod roşu de caniculă pe o perioadă mai lungă de timp, iar astea le-ar putea cauza jucătorilor probleme în timpul meciurilor.

Atât fotbaliştii, cât şi oficialii cluburilor din Superliga s-au plâns de faptul că sunt puşi se joace la anumite ore în care căldura face prăpăd.

Emilian Hulubei, preşedintele AFAN, a trimis o solicitare către LPF prin care a cerut mute mai târziu desfăşurarea meciurilor sau chiar două să se dispute la aceeaşi oră. În cauzl în care LPF nu va fi de acord, va cere amânarea etapei.

“Noi am trimis adresa deja de vineri. Am discutat cu căpitanii, cu jucătorii din Liga 1, am trimis o adresă la LPF să împingă orele de start cât mai târziu în seară.

Am sesizat şi FIFPro, mai departe şi cei de la Asociaţia Ligilor Profesioniste a sesizat LPF-ul şi sperăm că mai departe meciurile vor fi trimise cât mai târziu în seară. 

Dacă sunt temperaturi foarte ridicate şi există risc mare de caniculă, este posibil să se şi amâne, de ce nu? Trebuie să se sesizeze cei de la LPF împreună cu deţinătorii drepturilor tv. 

Ei trebuie să ia decizia. De asta am şi sesizat şi am făcut şi adresă. Ideal ar fi amânarea etapei. Dacă nu se poate asta, hai să o ducem cât mai târziu în seară. Majoritatea posturilor au 3-4 care tv.

Se pot juca la aceeaşi oră două meciuri fără probleme. Dacă se joacă la 21:30 nu văd nicio problemă, nu mai este riscul atât de mare. Cu pauze de hidratare, două pe repriză, se poate juca.

Dar de la 17:00 sau 18:00 este exclus. Noi am făcut sesizarea vineri, destul de târziu, programul era făcut. Atunci era imposibil să schimbi orele de start. Să sperăm că începând cu etapa a doua se vor lua măsuri. 

Majoritatea jucătorilor s-au plâns din cauza căldurii. Suntem printre puţinele campionate din Europa care am început. Nu ştiu ce este cu graba asta. Se pot găsi date de desfăşurare fără probleme. 

În trecut s-au întâmplat tragedii, să sperăm că nu se va mai întâmpla şi sperăm ca cei de la LPF, care au dat asigurări FIFPro-ului, să mute orele mai târziu sau chiar să amâne etapele. 

Riscul este să avem un jucător care să cadă pe teren din cauza căldurii şi să moară. La temperaturile astea şi la ce semnale sunt de la autorităţi, se pot întâmpla tragedii. 

Avem un grup cu jucătorii din Liga 1 şi ei au scris acolo că nu se pot disputa meciurile pe căldurile astea. La temperaturi ridicate, organismul nu dă randament maxim. Putem avea mai multe cazuri Hîldan, Doamne Fereşte! 

Conform legii, pe cod roşu sunt interzise activităţile sportive în aer liber, dar văd că la fotbal nu se aplică. Am văzut şi declaraţia domnului Arafat, care spunea că nu se desfăşoară activităţi de cod roşu”a spus Emilian Hulubei la Fanatik.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Superliga

Ultimele articole Toate articolele