Ultima oră
VIDEO | Udinese - Inter 2-3. Răzvan Sava, rezervă la învinşi VIDEO | Udinese - Inter 2-3. Răzvan Sava, rezervă la învinşi
LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior
Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”

Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”
Record fabulos doborât de Brentford în Premier League Record fabulos doborât de Brentford în Premier League
Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”

Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”
VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni” VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni”

"Era normal să nu fim la capacitate maximă". Cordea, concluzii după 1-4 cu Rakow

FCSB Publicat pe 16 ian 2023
mail-share icon Email
//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20984523/1/fcsb-rapid-bucuresti-superliga-superbet-6-11-2022-1.jpg


Andrei Cordea nu e îngrijorat de forma slabă arătată de FCSB în meciurile amicale cu Pogon (0-2) şi Rakow (1-4) şi mută atenţia spre partidele oficiale din SuperLigă. Atacantul lateral vorbeşte frumos despre Deian Sorescu, pe care-l aseamănă cu Vali Creţu.
 
Învinsă şi în al doilea amical al iernii, vicecampioana s-a axat mai mult pe pregătirea fizică în Antalya, iar acest lucru s-a văzut în joc: "Venim după o săptămână în care am încărcat mult, era normal să nu fim la capacitate maximă. O să fie puţin mai uşor acum când intrăm în săptămâna meciului oficial. Victoriile contează doar în campionat. Aici doar muncim, învăţăm şi trebuie să fim sănătoşi.
 
Sunt meciuri amicale, nici Sorescu nu ştia ce jucători vor evolua la Rakow. Probabil se vede că ei au venit de pe data de 2 ianuarie, s-a văzut asta. Dacă nu e un meci oficial, sincer nu putem compara. Chiar nu pot să îmi dau cu părerea despre nivelul lor. 
 
Suntem bine, suntem fericiţi. Ne-a spus şi Pintilii înaintea meciului că cel mai important este să fim sănătoşi", a spus Cordea, la finalul partidei cu Rakow.
 
"Este un jucător de calitate. Avem nevoie de un jucător cu nume. Sper să ne ajute să câştigăm campionatul, asta ne dorim cu toţii. Poate aduce un plus de calitate şi e ofensiv la fel ca Vali Creţu", a răspuns atacantul în momentul în care a fost întrebat despre Sorescu.
mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele