Ultima oră
UEFA  a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului

UEFA a recunoscut greşeala imensă de arbitraj de la EURO care putea schimba câştigătoarea turneului
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului” VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0. Etapa rămâne sub egida ”X-ului”
VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | Unirea Slobozia - Rapid, astăzi, de la ora 21:00, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an Probleme financiare uriaşe la un club din Liga 2! Jucătorii sunt neplătiţi de jumătate de an
Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”

Sorin Cârţu nu s-a mai abţinut după ce Gâlcă a remizat cu ”U” Cluj: ”Nu-mi vorbiţi mie de titlu! Nu ai cum să vorbeşti! Mă deranjează asta”
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League

Emil Grădinescu a comentat ”meciul” său cu Gigi Becali! Patronul FCSB-ului, pus la zid de celebrul jurnalist

FCSB Publicat pe 2 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21368837/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

Emil Grădinescu a vorbit deschis despre conflictul recent pe care l-a avut cu Gigi Becali, declanşat de faptul că celebrul jurnalist şi comentator sportiv i-a transmis patronului celor de la FCSB să nu se mai implice în deciziile tactice din viaţa echipei.

Grădinescu a apreciat că Becali, un miliardar care dispreţuieşte rolul tehnicianului într-o formaţie, a fost deranjat să i se spună în faţă că îndeplineşte practic rolul antrenorului la FCSB, motiv pentru care a avut o reacţie exagerată.

Emil Grădinescu explică ”meciul” cu Gigi Becali

”El e ferm convins că el e stăpânul, domnul stăpân, acolo şi trebuie să dirijeze tot. Ce l-a deranjat, după părerea mea, e că i s-a spus în faţă. El a spus de mai multe ori că «Una e să comentaţi voi, dar să vină obraznicul ăsta şi să-mi spună în faţă». Da, i-am spus în faţă nişte lucruri. Ar trebui să le ştie şi să ţină cont de ele.

Iar al doilea lucru care l-a deranjat şi l-a făcut să aibă acea reacţie exagerată e că l-am făcut antrenor. Aşa am avut senzaţia. Să-i spui că e antrenor e o jignire. E o meserie meschină care nu corespunde cu statutul lui de miliardar. Şi că stă de vorbă cu oameni care nu au făcut nimic în viaţă. Uşor, domnule Becali, că nu e chiar aşa.

Pe mine m-a enervat când a început cu chestii de genul «Nu ştiu la ce meci v-aţi uitat. Da, bine, hai, hai. Zi ce mai vrei». Parcă vorbea cu unii de pe stradă, de ăia care îi ceri bani pe stradă. Nu vrem nimic, omule. Vrem să termini cu antrenoratul. Asta l-a deranjat. Că l-am făcut antrenor. E o meserie măruntă, chiar scârboasă, pentru el”, a declarat Emil Grădinescu, conform GSP

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele