Ultima oră
Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap” Preşedintele Petrolului i-a dat replica lui MM Stoica: „Nu ai cum să spui aşa ceva. Tudorie are o gaură în cap”
Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga Dinamo a anunţat unde se va juca derby-ul cu FCSB din etapa a 13-a din Superliga
Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat Daniel Bîrligea, luat în colimator de Gigi Becali după debutul la FCSB: „Nici nu a atins mingea”. Nici Radunovic nu a fost iertat
Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi” Daniel Pancu a vorbit despre viitorul lui Louis Munteanu la naţionala de tineret după escapada din club: „Astea sunt regulile la noi”
Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici” Gigi Becali a răbufnit după ce a auzit că FCSB ar putea fi depunctată: „Ei sunt nişte păcală păcălici”
Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul Gigi Becali a anunţat că vrea un jucător de la Petrolul! Cine este fotbalistul pe care a pus ochii finanţatorul

Elias Charalambous, anunţ important chiar înainte derby-ul cu Dinamo: ”Îl vom pierde pentru o perioadă lungă pentru că s-a operat deja!”

FCSB Publicat pe 25 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21398693/1/fcsb-universitatea-cluj-superliga-superbet-2-10-2023-1.jpg

Dinamo – FCSB, duelul marilor orgolii din etapa a 17-a, va fi transmis în direct de către Prima Sport 1, duminică, de la ora 20:30. Derby-ul dintre cele două grupări bucureştene poate fi urmărit şi online prin intermediul platformei www.primaplay.ro, locul unde se văd toate meciurile din Superliga României şi cele mai importante din Liga a 2-a.

În acelaşi timp, site-ul www.primasport.ro va reda în regim live video & text cele mai importante faze ale partidei cum ar fi golurile, paradele spectaculoase, deciziile VAR sau ratările monumentale.

Înainte de meci, Elias Charalambous a oferit mai multe declaraţii. Antrenorul a vorbit despre absenţele pe care le are în lot. Octavian Popescu, Vlad Chiricheş şi Vali Creţu, suspendant, nu vor juca cu Dinamo. Antrenorul echipei lui Becali regretă absenţa fundaşului experimentat. 

 ”Îl vom pierde pentru o perioadă lungă pentru că s-a operat deja!”

”E un derby şi ştim că nu contează poziţia în clasament. Am văzut multe meciuri ale lor şi consider că poziţia lor în clasament nu este cea corectă şi nu arată cum au jucat în acest sezon.

Cred că au luat mult mai puţine puncte decât puteau, pentru că au jucat un fotbal bun. Trebuie să fim 100% concentraţi ca să câştigăm. Au jucători buni, cu calitate şi ştim foarte bine că va fi un meci greu. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun pentru a câştiga un astfel de meci. Repet, va fi foarte greu. Jucătorii de la echipa naţională s-au întors fericiţi şi sunt bucuroşi că i-am avut la lot. E foarte important ceea ce au realizat chiar dacă nu îşi dau seama de asta în acest moment.

Am pierdut un jucător foarte important pentru echipă. Era la un pas să revină şi la ultimul antrenament s-a reaccidentat.

Îl vom pierde pentru o perioadă lungă pentru că s-a operat deja. Sper să se întoarcă mai puternic şi mai sănătos. E un jucător important pentru vestiar şi e un lider. E un caracter puternic şi acum trebuie să îşi facă perioada de recuperare”, a spus Elias Charalambous, înainte de meci. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele