Ultima oră
VIDEO | Udinese - Inter 2-3. Răzvan Sava, rezervă la învinşi VIDEO | Udinese - Inter 2-3. Răzvan Sava, rezervă la învinşi
LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior LaLiga condamnă campania rasistă a suporterilor echipei Atletico Madrid împotriva lui Vinicius Junior
Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”

Guardiola a spus lucrurilor pe nume după ce City s-a încurcat din nou: ”Este să mai facem asta!”
Record fabulos doborât de Brentford în Premier League Record fabulos doborât de Brentford în Premier League
Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”

Hagi a pus din nou ochii pe fotbalistul din Superligă: ”E un jucător important!”
VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni” VIDEO | Newcastle - Manchester City 1-1. Al doilea egal la rând în campionat pentru ”cetăţeni”

”E important să meargă la o echipă unde să joace”. Cosmin Moţi i-a luat apărarea lui Deian Sorescu

FCSB Publicat de Daian Cutu pe 14 ian 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/20982322/1/desktop-screenshot-2023-01-14-14-11-04-34.png

Dinamovistul Cosmin Moţi nu este supărat de faptul că Deian Sorescu a ales FCSB. În prezent în conducerea celor de la Ludogoreţ, fostul fundaş consideră că e important ca noul venit în tabăra vicecampioanei din Superliga să prindă meciuri.

”Pentru Deian e un pas în faţă. Dacă nu mai juca acolo, e important să meargă la o echipă unde să joace, care-l doreşte şi să rămână în vederile echipei naţionale.

(n.r. ce simt dinamoviştii după acest transfer) E greu, dar trebuie să înţelegem, sunt jucători profesionişti, se duc unde au posibilitatea de a creşte şi de a avea rezultate. E greu pentru suporteri, pentru oamenii care iubesc Dinamo, nu trebuie să-l acuzăm, să-i sărim în cap, el trebuie să se gândească în primul rând la familia lui”,
a explicat Moţi.

După oficializarea mutării, fanii lui Dinamo l-au criticat dur pe fostul jucător al ”câinilor”, pentru decizia de a îmbrăca tricoul formaţiei lui Gigi Becali.

Sorescu a dat primul interviu în calitate de jucător al FCSB-ului şi a dezvăluit cum s-a realizat mutarea. 

”Mă simt bine. Sunt nerăbdător să încep primul antrenament cu băieţii. A fost ceva pe moment. Nu m-am gândit că aş putea face schimbarea asta în cantonament direct, dar mă bucur că am reuşit să vin la o echipă mare, o echipă cu un istoric bogat.

Clar că nu mă aşteptam (n.r. să ajungă la FCSB). Tot glumeam cu băieţii. Îmi spuneau 'Hai, te mai aşteptăm mult?'. A fost ceva pe moment, de la o zi la alta.

Pe plan profesional îmi doresc să am continuitate, iar pe plan cu echipa, vreau să luptăm acolo sus. E drum lung, mai sunt etape până la finalul sezonului regulat”, a spus Deian Sorescu, după ce a fost prezentat la FCSB.



 

mail-share icon Email
viewscnt

FCSB

Ultimele articole Toate articolele