Ultima oră
Decizie finală cu privire la transferul lui Marian Huja la FCSB! Decizie finală cu privire la transferul lui Marian Huja la FCSB!
Andrei Gîrtofan obţine prima sa victorie absolută în CNR, chiar la raliul de casă Andrei Gîrtofan obţine prima sa victorie absolută în CNR, chiar la raliul de casă
”Nu există nicio greşeală în povestea mea": Femeia din Argentina care i-a acuzat pe rugbiştii francezi Auradou şi Jégou că au violat-o îşi menţine versiunea faptelor ”Nu există nicio greşeală în povestea mea": Femeia din Argentina care i-a acuzat pe rugbiştii francezi Auradou şi Jégou că au violat-o îşi menţine versiunea faptelor
VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 1-0, în direct la Prima Sport 1. Kayondo profită de o mare eroare VIDEO | CSM Slatina - ACSM Reşiţa 1-0, în direct la Prima Sport 1. Kayondo profită de o mare eroare
Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi” Cristi Balaj a reacţionat după ce Louis Munteanu a petrecut până dimineaţa: „A demonstrat că este profesionist şi în cluburi”
Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open Gabriela Ruse a acces în turul doi al calificărilor la China Open

E gata! Becali s-a săturat şi vrea să renunţe la fotbalist după meciul cu FC U Craiova: ”Nu trebuia să mai intre după pauză. Ce vreţi să îi mai fac eu lui!”

FCSB Publicat pe 13 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21383610/1/fcsb-universitatea-cluj-superliga-superbet-2-10-2023.jpg

FCSB a câştigat pe teren propriu, scor 2-1, cu formaţia FCU Craiova, în etapa a 16-a din Superligă. Gazdele au jucat în inferioritate numerică timp de mai bine de 40 de minute.

Gigi Becali a anunţat transferul unui atacant, însă a punctat că nu are o ţintă anume în acest moment. Latifundiarul din Pipera a vorbit despre cartonaşul roşu primit de către Vali Creţu. Astfel, Becali a dat de înţeles că nu este mulţumit de faptul că nu a renunţat la Vali Creţu când a avut ocazia. 

Becali este cunoscut pentru faptul că renunţă la fotbaliştii care ajung pe lista lui neagră, fără să stea prea mult pe gânduri. 

”Nu trebuia să mai intre după pauză. Ce vreţi să îi mai fac eu lui!”

”Ce vreţi să îi mai fac eu lui Creţu acum? Trebuia să o termin cu el când am avut ocazia, dar am zis hai să îi prelungesc contractul că îmi tot spuneau ăştia de el că o să facă şi o să dreagă.

Creţu nu trebuia să mai intre după pauză. Simţeam că o să ne lase în 10 oameni, dar m-am luat după ei şi l-am lăsat în echipă. Bine că nu i-a rupt piciorul lui Bahassa.

Ne-a lăsat în 10 şi poate ne şi egalau ăia ai lui Mititelu. Ce a zis Varga? Are dreptate! În play-off se va da bătălia finală, iar acum după câte vad eu nu vor mai fi în play-off acelaşi echipe din campionatul trecut.

Şi vad că pe lângă CFR se ţine de noi şi Rapidul. Oricum, în play-off punctele se vor înjumătăţi, iar Varga are dreptate. Acolo vom da bătălia finală. În play off o să înceapă alt campionat”, a spus Gigi Becali, pentru ProSport.

FCSB a început tare meciul cu FCU Craiova şi a deschis scorul în minutul 9, prin Florinel Coman, din lovitură liberă, După numai două minute, Mascarenhas l-a faultat în careu pe Băluţă şi arbitrul Adrian Cojocaru a dictat penalti.

A executat şi a transformat Olaru în minutul 12. Meciul a luat o altă turnură în minutul 57, când Valentin Creţu a primit roşu direct pentru o intrare la Bahassa şi a fost eliminat. În minutul 65, Blănuţă a redus din diferenţă, cu o lovitură de cap, dar oltenii nu au avut forţa să egaleze şi bucureştenii s-au impus cu 2-1.

FCSB are 34 de puncte şi este lider în clasament, iar FCU Craiova ocupă locul 14, cu 15 puncte.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele