Ultima oră
Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV

Fotbalistul pierdut de CFR face senzaţie la rivală şi bate la porţile echipei naţionale: ”E de acest nivel!” | VIDEO EXCLUSIV
VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid VIDEO | ”Au fost false”. Adrian Mihalcea a dezvăluit o situaţie incredibilă petrecută la meciul cu Rapid
VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică VIDEO | ”Creştem ca ghioceii”. Un nou discurs savuros marca Marius Şumudică
VIDEO | Rareş Pop, one man show pentru Rapid. ”Acesta este rodul muncii mele” VIDEO | Rareş Pop, one man show pentru Rapid. ”Acesta este rodul muncii mele”
Atalanta - Como a fost amânat din cauza ploii. Când se va juca Atalanta - Como a fost amânat din cauza ploii. Când se va juca
VIDEO | Marius Şumudică, spectaculs la finalul partidei cu Unirea Slobozia VIDEO | Marius Şumudică, spectaculs la finalul partidei cu Unirea Slobozia

E gata! Becali a decis soarta titularului pe care a plătit o sumă de milioane de euro: ”Nu mai e cel de anul trecut”

FCSB Publicat pe 24 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21359024/1/prezentare-sergiu-bus-la-fcsb-14-07-2020.jpg

Echipa FCSB a încheiat la egalitate duminică seara, pe teren propriu, scor 0-0, cu formaţia FC Voluntari, în etapa a 13-a din Superligă.

Într-un meci disputat, dar fără multe cartonaşe galbene, FCSB şi FC Voluntari au jucat pe contre, iar elevii lui Charalambous au ratat mai multe ocazii. Compagno a ratat în minutul 11, apoi Armaş a scos la capul lui Compagno, în minutul 35, acelaşi Armaş a respins la şutul lui Octavian Popescu, douăzeci de minute mai târziu. 

Raţă a ratat pentru oaspeţi în minutul 80, apoi Jesus Fernandez a scos şutul lui Miculescu, în minutul 82, iar Băluţă a trimis în bară, în minutul 90+5. S-a terminat 0-0, FCSB are 30 de puncte şi e lider, în timp ce FC Voluntari e pe 12, cu 13 puncte.

Gigi Becali, patronul clubului FCSB, a dezvăluit că se vor produce anumite schimbări în primul 11 al echipei sale. În acest sens, latifundiarul din Pipera va aduce noi jucători în perioda de mercato a iernii.

De asemenea, Becali a subliniat că este dezamăgit de prestaţia lui Andrea Compagno din acest sezon şi intenţionează să aducă un atacant.

"Trebuie să fac echipă să lupt şi împotriva arbitrajului, pentru că dacă e mingea în poartă nu mai poate să o scoată de acolo.

Nu are cum să o scoată, adică dacă o băga Compagno, nu o mai putea scoate, dacă o băga ăla (n.r. Băluţă), nu intra în bară şi era gol, nu o mai putea scoate. Deci trebuie să jucăm, să dăm 2-3 goluri, nu să aşteptăm la VAR să ne dea 11 metri, că nu ne dă nouă, nu ne dă!

Trebuie neapărat un atacant. Nu avem atacant. Adică… Compagno, toţi am zis că ”nu domn’e…”, dar nu se poate, adică dacă primeşti mingea în preajma careului, mingea la tine în picior şi o dai la trei metri la adversar… Nu e în regulă. El ţinea de minge. Ăsta nu e Compagno de anul trecut, să ştii! Compagno ţinea de minge, se bătea! Acum, nu ştiu ce se întâmplă cu el. E clar, nu mai stau să judec jucătorii…", a declarat Gigi Becali, potrivit Prosport.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele