Ultima oră
Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League Miliardarul american Dan Friedkin cumpără un club din Premier League
Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”

Becali visa să încaseze 15 milioane de euro pe el, dar l-a scos după 45 de minute şi s-a convins: ”Foarte slab, nu mă aşteptam să fie aşa. Nici n-a atins mingea!”
Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor” Fost preşedinte al clubului Valencia: ”Eu spun despre Real Madrid că este Realul Imigranţilor”
FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament FC Argeş a rezolvat problema tehnicianului. A condus deja primul antrenament
VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start VIDEO | UTA Arad - Poli Iaşi 0-0, în direct la Prima Sport 1. Echipele de start
Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!” Carlo Ancelotti nu se pensionează. ”Nu am o dată de expirare!”

Dumitru Dragomir ştie ce rămâne de făcut cu fotbalistul de la FCSB pe care Gigi Becali cerea zeci de milioane de euro: ”A ajuns zero. Este la pământ”

FCSB Publicat pe 12 nov 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38227/21381711/2/dumitru-dragomir.jpg

Octavian Popescu, în vârstă de 20 de ani, trece printr-o perioadă dificilă a carierei. Patronul Gigi Becali a anunţat că va cere zeci de milioane de euro în schimbul tânărului jucător, însă ulterior, latifundiarul din Pipera l-a criticat din cauza formei slabe din acest sezon.

Fotbalistul de la FCSB a înscris doar trei goluri şi a reuşit două assist-uri în 19 meciuri jucate în sezonul actual. Drept urmare, Dumitru Dragomir, fostul preşedinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a oferit mai multe declaraţii referitoare la Octavian Popescu.

De asemenea, Mitică Dragomir a subliniat că jucătorul are nevoie de susţinere pentru a reveni la forma iniţială şi a avea din nou rezultate.

”A ajuns zero. Este la pământ”

”Jucători de mare valoare sunt pe cale de dispariţie, sunt puşi în cap. Dintr-o viitoare mare vedetă, dintr-un mare fotbalist, Octavian Popescu a ajuns zero. Ori iubeşte prea mult, ori viaţă nesportivă, ori cu moralul este la pământ din anumite cauze şi trebuie văzut acest lucru.

Degeaba îl ameninţi, pe un copil nu poţi să-l ţii numai în ameninţări. Faptul că a plâns după meci arată că din punct de vedere nervos este la pământ copilul. Orice om poate fi recuperat cu puţină îngăduinţă, cu răbdare, nu să dai cu biciul. Cu biciul nu faci nimic.

Faptul că Gigi Becali şi-a pierdut răbdarea cu el nu sună bine pentru jucător, dar nici pentru Gigi. Eu mă aştept totuşi ca acest copil să-şi revină. N-a pus masă musculară pe el pentru că nu a fost lucrat.

E foarte uşor să-l arăţi cu degetul pe unul sau să-i dai şapte la fund, problema este cum îl faci să revină cel puţin la valoarea pe care a avut-o. El acum nu mai are curajul să dribleze, nu mai susţine un efort maximal, nu poate.

Este o linie roşie pe care trebuie să o depăşeşti neapărat ca mare sportiv. El în permanenţă făcea şi faza a doua, de pe partea lui nu se centra aproape niciodată. Acum e zero tăiat. Păcat de el, mă aşteptam să spargă toate barierele.

Dacă aş fi Gigi Becali l-aş chema numai pe el la o discuţie de glume să aflu tot ce e în sufletul lui şi de aici aş pleca. Dar trebuie să aibă răbdare Gigi, însă cred că a ajuns la un stadiu aşa de înalt încât nu mai poate coborî la nivelul nostru, al oamenilor normali”, a declarat Dumitru Dragomir, conform Fanatik. 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

FCSB

Ultimele articole Toate articolele