Ultima oră
Alexandru Maxim, gol cu Beşiktaş. Gaziantep a obţinut un rezultat bun Alexandru Maxim, gol cu Beşiktaş. Gaziantep a obţinut un rezultat bun
Marius Şumudică şi-a anunţat demisia! Marius Şumudică şi-a anunţat demisia!
”Tricolorii” au efectuat primul antrenament înaintea meciurilor cu Cipru şi Lituania ”Tricolorii” au efectuat primul antrenament înaintea meciurilor cu Cipru şi Lituania
Gigi Becali, nervos după victoria cu Gloria Buzău! "Nu avem profesionalism! Nu trebuie să fiu băiat bun" Gigi Becali, nervos după victoria cu Gloria Buzău! "Nu avem profesionalism! Nu trebuie să fiu băiat bun"
Victorie de consolare pentru Răzvan Lucescu în campionatul Greciei Victorie de consolare pentru Răzvan Lucescu în campionatul Greciei
VIDEO | FCSB - Gloria Buzău 3-2. Campioana a reacţionat perfect după ce a fost condusă VIDEO | FCSB - Gloria Buzău 3-2. Campioana a reacţionat perfect după ce a fost condusă

Dragoş Iancu s-a externat şi a semnat un nou contract. ”Şi o mărire de salariu”

Hermannstadt Publicat de Daian Cutu pe 2 oct 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38239/21333649/1/dragos.jpg

Dragoş Iancu a început recuperarea, după faultul horror suferit acum mai bine de o săptămână la meciul cu Petrolul.

Mijlocaşul de doar 20 de ani a fost înlocuit în startul meciului din Superliga, după ce şi-a rupt piciorul în urma unui contact cu Ţicu în minutul 7. Intrarea prin alunecare a jucătorului Petrolului l-a prins rău pe Dragoş Iancu, iar imaginile de după au fost greu de privit.

Iancu a primit însă şi două veşti bune. Conducerea i-a oferit o prelungire de contract, dar şi o mărire salarială, conform preşedintelui Dani Coman.

Eu sunt convins că nu a fost cu intenţie. Efectiv, Ţicu a vrut să oprească un contraatac. Nu mă interesează absolut deloc cât va fi suspendat, deşi eu îmi doresc să nu fie foarte multe etape, deoarece e un jucător tânăr, care poate fi convocat la echipa naţională.

Nu cred că se face Dragoş bine mai repede dacă îl suspendă zece etape pe Ţicu. Discutăm frecvent cu medicul care l-a operat. Depinde foarte mult de organismul lui Dragoş, de cum răspunde recuperării.

Eu cred că la jumătatea sau finalul lunii ianuarie se va antrena cu echipa. Acum, de ziua lui, i-am făcut cadou o prelungire de contract şi o mărire de salariu”, a dezvăluit Coman, pentru cei de la Playsport.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Hermannstadt

Ultimele articole Toate articolele