Ultima oră
Convocare surprinzătoare în naţionala Italiei! Fiul legendarului jucător, pentru prima oară în „Squadra Azzurra” Convocare surprinzătoare în naţionala Italiei! Fiul legendarului jucător, pentru prima oară în „Squadra Azzurra”
Harry Kane este liderul cursei pentru golgheterul sezonului 2024/25 din Bundesliga Harry Kane este liderul cursei pentru golgheterul sezonului 2024/25 din Bundesliga
Prima reacţie a lui Pogba, după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj Prima reacţie a lui Pogba, după ce TAS i-a redus suspendarea pentru dopaj
VIDEO | Metaloglobus - FC Argeş, astăzi, de la ora 11:00, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în Liga 2 VIDEO | Metaloglobus - FC Argeş, astăzi, de la ora 11:00, în direct la Prima Sport 1! Meci interesant în Liga 2
VIDEO | Oţelul Galaţi - Univ. Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrmaPlay.ro. Deplasare complicată pentru olteni VIDEO | Oţelul Galaţi - Univ. Craiova, ASTĂZI, de la 21:30, în direct pe Prima Sport 1 şi PrmaPlay.ro. Deplasare complicată pentru olteni
VIDEO | CFR Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la ora 19:00, la Prima Sport 1! Emil Săndoi vrea să producă o nouă surpriză VIDEO | CFR Cluj - Poli Iaşi, astăzi, de la ora 19:00, la Prima Sport 1! Emil Săndoi vrea să producă o nouă surpriză

Dinamo negociază transferurile lui Ronaldo Deaconu şi Jefte Betancor!

Dinamo Publicat pe 26 dec 2023
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38229/21440471/1/dinamo-jucatori-superliga.jpg

Dinamo termină pe plus anul 2023, cu două victorii în ultimele două meciuri din SuperLiga, a adunat şase puncte şi speră să se salveze de la retrogradarea în Liga 2. Acum, în pauza de iarnă, ”câinii” pregătesc mai multe transferuri.

Dinamo îi vrea pe Ronaldo Deaconu şi Jefte Betancor

Printre cei cu care negociază se află şi Ronaldo Deaconu (26 de ani) şi Jefte Betancor (30 de ani), care, teoretic, ar aduce plusuri importante şi i-ar face pe fani să spere la salvarea de la retrogradare şi menţinerea în SuperLiga României.

Chiar şi în aceste zile de sărbătoare, Dinamo încearcă să îi facă să semneze, conform Orange Sport.

Ronaldo Deaconu, dorit de Dinamo, a jucat în ultima perioadă în Polonia, la Korona Kielce

După plecarea din China din postura de jucător liber de contract, de la Shaanxi Chang'an Athletic, Deaconu a semnat cu Korona Kielce, în vara lui 2022. Mijlocaşul cotat la 500.000 de euro a strâns 20 meciuri în acest sezon, reuşind trei pase decisive şi patru goluri.

Plecat în luna martie 2022 de la Gaz Metan din cauza problemelor financiare ale clubului din Mediaş, mijlocaşul ofensiv care lăsase o impresie foarte bună a prins un transfer în liga a doua chineză, la Shaanxi Chang'an, unde s-a lovit de o situaţie asemănătoare.

După şase luni în care nu a primit niciun ban, Deaconu s-a adresat FIFA, iar apoi a avut câştig de cauză. Camera de Soluţionare a Litigiilor i-a dat dreptate, iar chinezii i-a plătit 886.000 de dolari: 245.000 de dolari pentru salariile neplătite la timp şi alte 641.000 de dolari sub formă de despăgubiri pentru desfacerea contractului şi plata salariilor până la finalul înţelegerii.

La 26 de ani, Deaconu, ajuns apoi la polonezii de la Korona Kielce, poate reveni în SuperLiga  României, la Dinamo.

Jefte Betancor, dorit de Dinamo, a jucat ultima dată la CFR CLuj 

Cumpărat în vara lui 2021 de la Farul cu 300.000 de euro, Jefte a fost văzut drept marele transfer al anului în fotbalul românesc, dar, la CFR Cluj, Dan Petrescu a considerat că vârful spaniol nu se potriveşte sistemului de joc.

După doar 17 meciuri şi dou goluri marcate în acest sezon, ibericul a fost lăsat liber de contract. Acum poate ajunge la Dinamo şi poate fi un fotbalist foarte important în lupta pentrul salvarea de la retrogradare.

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Dinamo

Ultimele articole Toate articolele