Ultima oră
VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat cursa sprint de la Marele Premiu al Japoniei. Pedro Acosta a condus, dar a căzut pe final VIDEO | Francesco Bagnaia a câştigat cursa sprint de la Marele Premiu al Japoniei. Pedro Acosta a condus, dar a căzut pe final
VIDEO | Metaloglobus - FC Argeş, în direct la Prima Sport 1. Piteştenii au deschis scorul VIDEO | Metaloglobus - FC Argeş, în direct la Prima Sport 1. Piteştenii au deschis scorul
Monica Niculescu şi Gabriela Ruse s-au calificat în finala de dublu, la turneul de categorie WTA 125 de la Hong Kong Monica Niculescu şi Gabriela Ruse s-au calificat în finala de dublu, la turneul de categorie WTA 125 de la Hong Kong
Gigi Becali nu stat pe gânduri! 7 schimbări în primul 11 pentru FCSB – Gloria Buzău. Cum arată echipa de start Gigi Becali nu stat pe gânduri! 7 schimbări în primul 11 pentru FCSB – Gloria Buzău. Cum arată echipa de start
Nneka Onyejekwe şi-a anunţat încheierea carierei, după 23 de ani de performanţe Nneka Onyejekwe şi-a anunţat încheierea carierei, după 23 de ani de performanţe
Convocare surprinzătoare în naţionala Italiei! Fiul legendarului jucător, pentru prima oară în „Squadra Azzurra” Convocare surprinzătoare în naţionala Italiei! Fiul legendarului jucător, pentru prima oară în „Squadra Azzurra”

Harry Kane este liderul cursei pentru golgheterul sezonului 2024/25 din Bundesliga

Special Publicat de Daian Cutu astăzi, 09:42
mail-share icon Email

//i0.1616.ro/media/581/3142/38224/21755357/1/primasport.jpg

 

 

Începutul sezonului 2024/25 din Bundesliga aduce în prim-plan o cursă pentru titlul de golgheter care pare a fi deja încheiată. Toate privirile se îndreaptă acum spre Harry Kane, care a avut un debut fulminant în Bundesliga şi a stabilit un standard dificil de atins, marcând 36 de goluri în campania precedentă. Căpitanul Angliei are însă câţiva „contracandidaţi” serioşi.

La casele de pariuri din Germania, Harry Kane este favorit clar, cu o cotă de 1.25, fiind singurul fotbalist din Bundesliga care are o cotă sub 10. Aşa cum era de aşteptat, performanţele sale impresionante de sezonul trecut şi statutul de atacant principal al celor de la Bayern München îl propulsează pe Kane într-o poziţie dominantă.

Serhou Guirassy este unul dintre jucătorii care ar putea să ţină pasul cu Kane în această competiţie. După un sezon extraordinar la VfB Stuttgart, unde a devenit cel mai bun marcator al clubului, Guirassy a făcut pasul către Borussia Dortmund. După ce a reuşit să înscrie 28 de goluri în sezonul trecut, internaţionalul din Guineea îşi propune să devină primul jucător al lui Dortmund care câştigă titlul de golgheter după Pierre-Emerick Aubameyang (2016/17). Rămâne de văzut modul în care se va adapta la noua echipă.

Lois Openda, unul dintre cei mai promiţători atacanţi ai RB Leipzig, a încheiat sezonul precedent cu 24 de goluri, clasându-se pe locul 3 în clasamentul golgheterilor. Evoluţiile sale consistente şi stilul său de joc dinamic îl fac să fie un concurent serios în lupta pentru titlu. Deşi nu a avut aceeaşi expunere precum Kane, performanţele recente ale atacantului belgian îl fac să fie unul dintre favoriţi.

Deniz Undav, care a reuşit să înscrie 18 goluri sezonul trecut pentru VfB Stuttgart, are şi el ambiţii mari în noua campanie. După ce şi-a câştigat transferul permanent la club, Undav va trebui să preia responsabilitatea principală în ofensiva lui Stuttgart, mai ales după plecarea lui Guirassy. Stilul său de joc robust şi capacitatea de a se impune în faţa adversarilor îl fac un jucător de urmărit în sezonul actual.

Victor Boniface, atacantul celor de la Bayer Leverkusen, vine după un sezon de excepţie în care a fost golgheterul echipei cu 14 goluri. În ciuda problemelor medicale care l-au ţinut departe de teren în 2023, Boniface s-a impus drept un jucător cheie în atacul lui Leverkusen. Întrucât a avut un început promiţător de sezon şi are o echipă puternică în spatele său, Boniface ar putea surprinde în clasamentul golgheterilor.

Pe lângă aceştia, există şi alţi jucători care au potenţialul să se implice în cursa pentru titlul de golgheter. Experimentatul atacant al celor de la Hoffenheim, Andrej Kramaric, şi-a demonstrat în repetate rânduri abilităţile de marcator şi ar putea continua să înscrie numeroase goluri pentru echipa sa. Hugo Ekitike de la Eintracht Frankfurt este un alt nume de urmărit, mai ales după evoluţiile sale spectaculoase din finalul sezonului precedent.

 

mail-share icon Email
viewscnt

Ultimele Videouri

Special

Ultimele articole Toate articolele